Mentalist od 44 do 46 epizode,Kraj druge sezone - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 44 do 46 epizode,Kraj druge sezone

By  | 

Mentalist od 44 do 46 epizode
44 Epizoda,18-5-4
CBI istražuje smrt matematičkog genija Noaha Valiquettea, kome je iz nepoznatog razloga odsečen kažiprst. Zagonetka se počinje rešavati kada njegova žena javi da joj je provaljeno u kuću i da je u sefu ostavljen prst. Timu postaje jasno da je Noah bio deo tajne operacije dekodiranja koja ga je koštala života.

45 epizoda,Crveno pismo
CBI istražuje smrt humanitarca Hectora Brave koji je ubijen pre održavanja govora o trgovanju ljudima.
Na Janeovo nezadovoljstvo, policiji u istrazi pomaže Kristina Frye. Cho i Rigsby razgovaraju s Russellom Bigelowom, istražiteljem koji je radio s Hectorom i koji poseduje njegov govor kojim bi, da ga je održao, raskrinkao svetsku organizaciju protiv krijumčarenja ljudi kao najveće krivce.


46 Epizoda,Jutarnje crveno nebo

Kad se CBI umešao u ubistvo koje je počinio neko ko kopira Red Johna, Patrick je uverio šefove CBI-a da iz slučaja isključe Kristinu Frye. Povrijeđena Kristina kontakt s Red Johnom pokušava uspostaviti preko medija,ali je voditeljka zatim ubijena.U međuvremenu, Jane prati trag ubistva Marley Sparrow i odlazi u San Joaquin Valley, gde ga zarobi imitator Reda Johna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *