Stiklama do vrha od 17 do 20 epizode,Kraj druge sezone - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Stiklama do vrha od 17 do 20 epizode,Kraj druge sezone

By  | 

Stiklama do vrha od 17 do 20 epizode

17 Epizoda

Čuvanje Meganine bebe počinje ići na živce Nico i Kirbyju, koji misli da dete utiče na njihove privatne živote i karijeru. Uskoro će u poseti Nico doći Meganini konzervativni roditelji koji traže njeno mišljenje o čitavoj situaciji. U međuvremenu, Wendy se sukobi s egoističnim producentom koji želi uložiti u scenarij njenog kolege Cassidyja, Shane započne razgovor o roditeljstvu, a Victory da Wendynoj kći Maddie romantičan savet.

18 Epizoda

Victory je neugodno kada klijent od nje zatraži da dizajnira znak za liniju kreveta na kojoj bi se trebala naći polugola žena, dok novi investitor želi da Victory bude model marketinške kampanje. Nico zove Kirbyja da bude fotograf na snimanju iako je njihova veza završila nedelju dana ranije. Victory slučajno sretne Joea i želi popričati s njim o kraju njihove veze, ali on odbija razgovarati.

19 Epizoda

Wendy tera Shanea da poseti bračnog savetnika, ali joj se on usprotivi i odluči otići na turneju s Natashom Bedingfiled. U međuvremenu, dok se svađa s Angie, novom novinarkom koju je Griffin zaposlio u Bonfire magazinu, Nico sazna da je on zainteresovan za nju. Victory jako želi dogovoriti večeru s Joeom Bennettom kako bi ga nagovorila da prihvati njenu bračnu ponudu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


20 Epizoda

Kada Shane krene na turneju, Wendy uz pomoć Salvadora pokušava dogovoriti veliki filmski projekt i ujedno smiriti tvrdoglavu Maddie, koja počinje praviti probleme nakon Shaneovog odlaska. U međuvremenu, Dahlia sredi za Nico gostovanje na “The Today showu”, ali neprilike slede kada Griffin odluči objaviti romancu s Nico u javnosti. Nico sazna da je Wendy takođe zainteresovana za isti filmski projekt kao ona i Griffin.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site