Milost 11 i 12 epizoda - Turske-Serije.Net

Milost

Milost 11 i 12 epizoda

By  | 
Deniz

Deniz

Milost 11 i 12 epizoda
11 epizoda
Ko je tajanstvena osoba koju Firat čeka dok pije za šankom i propušta svoje zaruke? Hoće li Narin ući u trag svojoj sestri? Zahvaljujući zajedničkoj prošlosti koju ima sa Šadije, Džan je odmah pronalazi. Kako će Džan svoje poznanstvo sa Šadije objasniti Deniz i Narin? Da bi stekao Narininu naklonost, i Sermet se daje u potragu za Šadije. Detektivka Ajhan saznaje od Umuhan informacije koje ni Redžep ne zna. Redžep uspeva razrešiti povezanost između Ajhan i Irmak i odlučuje im smestiti. Firat u svoj stan u Istanbulu dovodi Nedžatija koji je izašao iz zatvora. Došla su teška vremena za Šadijinu i Zaferovu ljubav. Hoće li Umuhan koja se razbolela od čežnje za Ibom uzeti svoga sina od Erdogana ili će joj Erdogan oprostiti neveru i primiti je natrag u kuću?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


12 epizoda
Narin je očajna jer misli da se nešto loše dogodilo Šadije. Irmak i Ajhan dokopale su se fotografija Šadije i Džana.Sermet je oteo Šadije i drži je zarobljenu na svome imanju. Šadije mu se neće protiviti sve dok od nje ne napravi sestru koja je dostojna Narin. Šadije primećuje da Sermet predstavlja veliku opasnost za njenu sestru. U međuvremenu, Sermet kuje planove kako da Galini dobije tursko državljanstvo. Želi da se Ali venča s Irinom. Narin dolazi u Firatov stan da poseti Nedžatija, ali onde je dočekuje i Firat. Kako će susret ovo dvoje zaljubljenih završiti? Šadijinu i Zaferovu vezu očekuju novi problemi. Mlada Narin vrši pritisak na svoju sestru da kaže sucu šta se dogodilo i to prouzrokuje napetost u njihovom odnosu. Mehmet je pretučen zato što nije otplatio dug koji je stvorio kockanjem i vraća se kući obliven krvlju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *