Milost - 30. i 31. epizoda

Milost

Milost – 30. i 31. epizoda

By  | 

Milost - 30. i 31. epizoda

Milost – 30. i 31. epizoda

30. epizoda

Melikina smrt jako pogađa Firata. Irmak saznaje da je Firat izbegao životnu opasnost. Traži Sinanovu pomoć s ciljem da Firat bude na sigurnom, no Firatu je opasnost tek za vratom. Šadije nakon mnogo godina susreće Melek. Melek je sada udovica koja živi s dvoje dece. Melek upoznaje i Narin. Taj će susret postaknuti da priče koje su ostale zakopane u prošlosti izađu na svetlo dana. Deniz i Sermet skrivaju se od svih u hotelu Sapandža. Sermet pokušava pomoći Deniz da se sabere. Dok započinje razgovor s Deniz oko njihovih osećaja, jedna će ih neočekivana vest šokirati i moraće iznenada krenuti na put. U prošlosti, nalazimo Šadije koja je u šoku nakon gubitka porodice i ne znajući što drugo učiniti, odlučuje otići u Istanbul. Šadije želi pronaći svoju sestru, ali Istanbul za nju ima drugačije planove. Dok Denizino i Narinino prijateljstvo počinje ličiti sestrinskom odnosu, iz inostranstva dolazi mlada Irmak i iznenada učini Narinin život nepodnošljivim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


31. epizoda

Firat se neće olako predati ljudima koji ga pokušavaju oteti. Bežeći od njih, Firat se sklanja u kuću u kojoj se suočava s potresnom epizodom iz mračnog razdoblja svoje prošlosti. Sinan, koji je žrtva tog mračnog razdoblja, priprema Firatov kraj s ciljem da mu se osveti. Dok se Sermet priprema izbaviti brata iz opasne situacije u kojoj se ovaj našao, Atif pak nastoji vlastitim metodama rešiti zagonetnost slučaja. Zbog venčanja sa Zaferom Šadije napušta sestrinu kuću i seli se Zaferu. Narin ne želi oprostiti sestri jer je učinila takvo nešto bez njenog saznanja i prekida svoj odnos s njom.

U prošlosti, Šadije upoznaje stvarna lica ljudi s kojima živi. Šadije upada u zavere koje će je odvući na dno. Irmak se ne sviđa Narin od prvog trenutka kada ju je upoznala i zbog toga se sukobljava s Deniz.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *