Milost - 22. i 23. epizoda

Milost

Milost – 22. i 23. epizoda

By  | 

Milost - 22. i 23. epizoda

Milost – 22. i 23. epizoda

22. epizoda

Zbog Narinina i Atifova sastanka u velikoj tajnosti Firat pomišlja da su njih dvoje u tajnoj vezi. Atif pokazuje Narin neke dokumente. Narin je zatečena onim što saznaje. Atif prepušta Narin odluku o tome hoće li umešati Firatovo ime u sudsku tužbu koju namerava podneti. Narin je zarobljena između osećaja pravde i ljubavi, ali donosi neočekivanu odluku. Sermet je pronašao Irmak u hotelu u kojem je odsela. Irmak traži Sermeta da čuva njenu tajnu, a on zauzvrat sklapa dogovor s njom koji će promeniti sled događaja. Zafer i Šadije nalaze se uz Sermetovu pomoć. Narin je zarobljena između svojih principa i srca. Pre nego što donese odluku koja će promeniti sudbinu čoveka u kojeg je zaljubljena, Narin želi poslednji put pogledati Firata u oči i testirati svoju ljubav. Međutim Firat će joj reći neke stvari koje će Narin doživeti kao pljusku u lice. U prošlosti, Narin kreće na fakultet. Babur pronalazi Narin i daje zadatak Aliju da je sledi. Alijev je zadatak da drži podalje sve koji se udvaraju Narin. Narin je oterana posla i pati misleći da je Firat otišao. Dok piše lepo oproštajno pismo, Firat će iznenada morati otići u Ameriku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


23. epizoda

Firat oštro reaguje zbog Narinine i Atifove navodne veze, a Narin mu neće reći pravi razlog zbog kojeg su ona i Atif bili sami u kući. Sermet odlazi zahvaliti Deniz zbog pomoći oko Galine i rizikuje sve postavljajući joj pitanje koje ga muči. Deniz je izbezumljena i posramljena. Ali primećuje da stvari ne idu najbolje i odlučan je razbuktati ljubavne iskrice između Sermeta i Deniz. Alijeva igra izaziva niz katastrofa, ali to ga ne odvraća od njegova nauma. Irmak nastavlja gajiti strast prema Firatu. Sada ima drugačiju taktiku i počinje se viđati s Firatom ponašajući se posve prijateljski prema njemu. Posao joj olakšava i Firatova iznenadna bolest. Sermet dolazi do važnih dokaza koji će omogućiti Šadije da izađe iz zatvora. Narin oseća duboko olakšanje zbog Šadije i donosi važnu odluku u vezi s Firatom. U Firatovu poslovnom životu pojavljuju se velike poteškoće zbog Atifa. U trenutku kada se Firat odlazi obračunati s Atifom, Atif će se naći pod velikom sumnjom zbog loših vesti koje prima. U prošlosti, Narin trči s fakulteta na posao i obratno. Narin se suočava s neprestanim maltretiranjem Zejnep i njen dečko i počinje tražiti drugi stan. Narin na cesti udari auto i taj će joj slučaj promeniti ceo život.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *