Milost - 26. i 27. epizoda

Milost

Milost – 26. i 27. epizoda

By  | 

Milost - 26. i 27. epizoda

Milost – 26. i 27. epizoda

26. epizoda

Tajanstvena osoba koja je pratila Redžepa spašava Šadije i Narin od Redžepa koji im preti pištoljem. Šadije napokon može zakoračiti u novi život. Džan se suočava sa Sermetom. Iako mu Sermet govori da ne zna ništa o poruci koja je poslana Deniz, Džan mu ne poveruje i posvađa se s Deniz. Irmak više ne oseća potrebu za Sinanom. Atif proživljava velik šok nakon što ode u svoju vikendicu na planini. Šadije priprema večeru u čast svoga izlaska na slobodu. Sinan je takođe pozvan na večeru na kojoj će se okupiti celo društvo. Iako je Irmak napeta zbog Sinana, pravo će iznenađenje napraviti Narin. U prošlosti, Narin želi pod svaku cenu odvesti Deniz na fakultet i koristi male trikove da bi to postigla. Šadije se budi u bolnici nakon nesreće koju je doživela. Mehmet će ponovno morati smisliti neko rešenje da zaštiti svoju trudnu sestru od znatiželjnih pogleda. Dvoje ljubavnika razdvojeno je oceanom i jako čeznu jedno za drugim. Ipak, oboje je rastrgano između osećaja ponosa i ljubavi koju gaje jedno prema drugome. Oboje drže mobini u ruci i oklevaju trebaju li nazvati jedno drugo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


27. epizoda

Irmak je izložena Narininim pritiscima, no u pomoć joj pristiže jedna neočekivana osoba. Noć je prepuna neočekivanih zbivanja i velikih iznenađenja koja će Narin pomoći da se zbliži s Firatom s kojim je u hladnim odnosima. Sermet je uznemiren zbog Firata koji trpi bolove. Saznaje da je Firat otrovan, ali nikako ne može s njim stupiti u kontakt. Firatov nestanak prvo uznemiri Irmak, a potom i sve ostale. Deniz odlučuje zatomiti svoje osećaje prema Sermetu i vraća se Džanu. Atif odlučuje dati otkaz Narin kao svojoj advokatici i radi planove kako da napakosti Firatu. U prošlosti, Narin otvara svoje srce Deniz. Ispriča joj celu priču o svojoj porodici i Firatu kojeg nikako ne može izbaciti iz glave. Prva stvar koju Narin čini nakon što skine gips s noge jeste pronalazak posla u restoranu. Deniz svoje prijateljstvo s Narin stavlja na iskušenje zbog prijateljice koja je izgubila minđušu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *