Milost - 34. i 35. epizoda

Milost

Milost – 34. i 35. epizoda

By  | 

Milost - 34. i 35. epizoda

Milost – 34. i 35. epizoda

34. epizoda

Narin i Firat se venčaju. Irmak pak kuje plan da im pokvari sreću. Deniz ne smatra da je Firatova prosidba bila dovoljna. Započinje pripreme za službeni odlazak u prošnju kako bi sve bilo prema tradiciji. Sermetu neće biti nimalo lako zaprositi Narininu ruku od Deniz.

Irmak je skovala savršen plan da zagorča Firatov i Narinin život, ali ne zna da Sermet prati svaki njen korak. Irmak se namerava pojaviti na veče venčanja i sretnom paru prirediti najveće iznenađenje njihovog života.

Što se pak tiče prošlosti; Narin želi Deniz prirediti iznenađenje te poziva Irmak u Istanbul zbog njenog rođendana. Narin organizira da se dve sestre nađu, no Irmak je ponovno našla način da izludi i Narin i svoju sestru.

35. epizoda

Firat koji nikako ne može promeniti događaje, ne želi samo tako odustati od Narin te umesto isplaniranog medenog meseca za Narin priprema jednu malu alternativu.

Vest da je Irmak trudna pala je kao bomba na venčanju Firata i Narin. Iako je Sermet svestan Irmakine igre, ništa ne poduzima. Želi da Firat plati za svoja dela i prihvati odgovornost. Sve zanima Narinina reakcija. Ali je uznemiren jer vidi da Sermet ništa ne preduzima.

Kako se približava Nova godina te Irmak odlazi k prijateljima u Švajcarsku kao da se ništa nije dogodilo, Deniz nema volje ni za štat. Sermet za nju planira novogodišnji odlazak u planinsku kuću koja mu je ostala od oca. No drugog dana ovoga kratkog bega oboje će se susresti sa sasvim neočekivanim iznenađenjem!

Što se pak tiče prošlosti; Deniz i Narin diplomiraju na fakultetu prava. Narin planira posetiti oca s diplomom u ruci, no čeka je veliko razočaranje!

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site