MN 12.12.2014.(1764 epizoda), Sona je Gangina sestra! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

MN 12.12.2014.(1764 epizoda), Sona je Gangina sestra!

By  | 

Sona je Gangina sestra!
Sanci oseca nesvesticuDirektor dolazi u K učionicu i kaže da su odlučili da ispitni rok bude pre.
A razmišlja kako je Šiv čak i u ovoj teškoj situaciji otišao u kancelariju. Napeta je. Vidi Sanči koja će da se onesvesti i drži je.A je pita šta se desilo. Sanči kaže ništa.A joj kaže da jede na vreme i da se ispravno hrani.Sanči se zahvaljuje A na podršci.

J kaže Soni da ostane i da se suoči sa ljudima.Sona kaže da ne može da se suoči jer društvo ne daje nikakve šanse ženama koje su na lošem glasu.J je uverava da će je on podržati.Ganga dolazi i vidi Sonu.Šokirana je. Jagdiš ih upoznaje.Ganga Sonu prepoznaje kao Kusum, kćerku svoje tetke.Ganga grli Kusum.Sona govori Jagdišu da joj je pravo ime Kusum.Pokušala sam da živim pristojan život, ali svi me gledaju kao lošu osobu.Ne znam ni sama kad sam od Kusum postala Sona.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ganga je pita za muža.Sona kaže da ne želi da izgovara njegovo ime jer on nije čovek već djavo.Ne želim da vas dvoje ispaštate zbog mene. Ne želim da vas uvučem u neku nevolju.Ganga kaže ti si moja sestra Kusum.Sona joj kaže da je videla dva puta, u školi i u hramu.Krila sam se od tebe.Nisam mogla da ti kažem kakav je moj muž.J kaže u redu. Odvešćemo te našoj kući.Ganga joj kaže da joj je drago što će je povesti svojoj kući.Sona odbija da ide sa njima i kaže da se plaši seljana.J kaže da se on ne plaši nikoga (To je naš heroj Dr.Shab :))Videću šta nam mogu.On joj kaže da krene sa njima.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site