Moje ime je Farah - 10. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 10. epizoda!

By  | 

Moje ime je Farah – 10. epizoda

Nakon što Farah kaže Tahiru da više ne postoji za njih, Tahir je slomljen. Kerimšah je pregledan i dobro je. Tahir se odveze do doma u kome je bio kao dijete i prisjeća se svega što je doživio.
Prisloni sebi pištolj u namjeri da se ubije. Mehmet dolazi tu i prepiru se. Tahir ga krivi da mu je oduzeo sve, a Mehmet priznaje da je bio ljubomoran na njegovu sreću.
Iz imigracionog odjeljenja dolaze kod Farah u namjeri da provjere da li je njen brak lažan. Ona nazove Bade i zajedno odlaze u Tahirov lokal.
Kaan i Gonul dolaze u njegovu kuću gdje je Ali Galip prihvata. Ali Perihan se ne miri sa ovim brakom. Farah dolazi u Tahirovu kuću, posloži njihove slike i zaspi na kauču. Kada se on vrati, nasmiješi se vidjevši sve i pokrije je.
Ona se probudi i raspravljaju se. Mora da preuredi kuću i da se dosele kod njega. Mehmet i Bade se poljube.Kasnije, Tahir je u svom lokalu sa Jasemin. Farah ulijeće tu i izljubomoriše. On je odvede u kuhinju i raspravljaju se.
On govori da ne može podnijeti njenu blizinu i da je dao sve od sebe da se udalji. Ona prizna da pred spavanje uvijek misli na njega. Poljube se i Farah ode. Oboje su nasmijani nakon ovog poljupca i misle jedno na drugo. Ona se vrati u njegov stan i grli njegovu odjeću.
Sutradan, Farah se seli iz stare kuće. Iz imigracionog dolaze u Tahirov lokal i Jasemin smjesti Farah. Tahir na vrijeme stigne, ubjedi ih da voli Farah. Donator treba stići i Ali Galip naredi njegovo ubistvo. Auto ga udara, Farah i Kerimšah su tužni. Tahir nazove da se pronađe njihova rodbina u Iranu.
Epizodu možete pogledati OVDE 
Sve epizode možete naći OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *