Moje ime je Farah - 3. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 3. epizoda!

By  | 

Keremšah ima visoku temperaturu i u lošem je stanju. Farah ga nosi u naručju kada zatekne Tahira u svojoj kući. Nije svjesna činjenice da je on poslat da ih eliminiše i zamoli ga za pomoć. Keremšah je u bolnici i Farah je sa njim, kao i Tahir. Ona ga kupa i pjeva mu pjesme kao što je njoj otac kad je bila bolesna. Tahir ih posmatra i vidimo kako se njegovo ledeno srce topi zbog njih dvoje. Farah je uplakana i Tahir je pokrije svojim kaputom. Ona mu govori da ona nema tu privilegiju da umre, ima sina za koga mora brinuti. Njen cijeli život je posvećen tome da ga održi u životu. Tahir obavještava Ali Galipa da se oglušio o njegovu naredbu, želi da ta žena ostane u životu. Sa druge strane, Mehmet sve više prilazi Farah i njoj je teško da bježi. Penzionisani šef Osman nalazi se u središtu dešavanja. Vidjevši Veru u svom naselju, Perihanu se vraćaju neželjene uspomene. Gonul se opet nalazi sa Kanom, koga poznate pod imenom Emir. Farah opet ima zadatak da spasi ranjenog čovjeka po Tahirovom naređenju, a previja i njemu ranu. Ali Galipov zahtjev je za Farah teži od ubistva i stavlja je na težak test. Mora upucati čovjeka. Ona bespomoćno gleda u Tahira. Ali Tahir uskače i on upuca čovjeka. Svi su šokirani, a posebno njegov šef, Ali Galip.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *