Moje ime je Farah - 9. epizoda!

Adım Farah / Moje ime je Farah

Moje ime je Farah – 9. epizoda!

By  | 

Moje ime je Farah – 9. epizoda

Mehmet je živ, nosio je pancir. Tahir i on se posvađaju i Mehmet ode. Farah dolazi i Tahir i ona imaju raspravu.
Mehmet odnese Farah dosije o Tahiru. Ona odlaže da pročita to, a Kerimšah sa Farahinog telefona pošalje Tahiru poruku da dođe da se pomire. Tahir čak i cvijeće donese.  
Kasnije, Tahir je povede za ruku i odvede na mjesto gdje svira iranska muzika. Sami su i bliski. On joj prizna da osjeća nešto. Ali Farah se povuče i odlazi. 
Kasnije, tu dolaze svi, Bekir smjesti Tahiru pa ga ovaj pretuče. Farah predaje Tahiru dosije koji joj je Mehmet dao i govori mu da želi da ga upozna, vrednije su joj njegove riječi od tog dosijea.
Tahir bijesan odlazi kod Mehmeta i pokaže mu snimak da je Aleperen izdajica i da je radio sa njim. Mehmet je slomljen ovim saznanjem. 
U međuvremenu, Kaan i Gonul su se vjenčali i pozovu roditelje pred svršen čin. Ali Galip, Vera, Orhan i Perihan su šokiran.
Mehmet predaje slučaj o Alperenu šefu i saznajemo da je Ilijas, njegov saradnik ubica Alperena i takođe je radio za Ali Galipa. 
Farah vodi Kerimšaha u bolnicu i Tahir je sa njom. Mehmet koristi svoj adut da isprovocira Tahira. Tahir otvori svoje srce Farah i ispriča joj kakav je život imao. Kao dijete je završio u domu bez igdje ikoga.  Grupa momaka koji su tu živjeli su ga maltretirali svaki dan. Glavnog je napao.
Upravo tada Mehmet dovodi tog glavnog koji nastavlja provocirati Tahira. Uzme pištolj i opali, Kerimašah pada. Farah dotrči do njega uplašena i vidimo da je Kerimšah dobro, metak je prošao kroz njegovu kacigu na glavi. Ali Farah zabrani Tahiru da priđe i odlazi sa Kerimom.
Epizode možete naći OVDE 
Epizodu možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *