Mraz 4. epizoda!

Mraz - Zemheri

Mraz 4. epizoda!

By  | 

Berak shvata da će se Ajazu približiti preko njegove majke, i uzima Safije za metu. Želi da pokaže svoj dom u kome će živeti sa Ajazom posle venčanja. Firuze mora ići na ovaj obilazak sa Safije. Svedok je snova koje je Ajaz imao, a koji će dobiti sa drugom ženom. Dok se sve ovo događa, Safije sumnja na neku vezu između Ajaza i Firuze.Hoće li Safije shvatiti da je jedina ljubav njenog sina Firuze?

Firuze se pita zašto Ajaz nije održao svoju reč. Ajazovi odgovori će joj pomoći da donese konačnu odluku o svojoj večeri s Ertanom. Firuze u prolazu traži od Ajaza da joj ispostavi račun. U međuvremenu Ertan sedi pred njenim ocem. Ertan je otišao do Jašara Pınara sa velikom ponudom. Hoće li Jašar prihvatiti Ertanovu ponudu?

Sve epizode turske serije Mraz

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *