Najave za indijske serije - 11.08.2017. - Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann...

Vesti

Najave za indijske serije – 11.08.2017. – Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann…

By  | 

Najave za indijske serije – 11.08.2017. – Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann…

Prevod: Maya. 🙂
Uživajte! Veliki pozdrav svim fanovima! 🙂

Simar – Samir poklanja lepu crvenu maramu Sanđu, kao dar. Samir joj stavlja ‘mangalsutru’ (venčanu ogrlicu) oko vrata. Njihovo venčanje je specijalno, ali bez muzičke povorke sada. Oni žele da krenu život ispočetka. Samir je izjavio ljubav Sanđu. Oni su se venčali ponovo. Samir je ponovo prošao svete krugove oko vatre sa svojom voljenom, Sanđu. Oni se puno vole… On je ispunio njen razdeljak na čelu i rekao da ju je ponovo načinio svojom ženom. Sanđu je srećna i puno ga voli. Samir joj kaže da su sada jedna duša. Oni imaju romantičan trenutak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Odbačeno siroče (Udaan) – Čakor je uspešno ujedinila par – Divju i Sanđeja. Ona je sada spremna da se vrati natrag, u svoje selo – Azadgunđ. Čakor uspeva da kontaktira Imli i informiše je da dolazi uskoro kući, živa je. Imli se zabrine i kaže joj da se ne vraća nazad. Čakor ne razume zašto je Imli sprečava, pa počne da se brine da nešto tamo nije nimalo u redu. Ona plače i pita se šta se loše događa u njenom Azadgunđu. Čakor ni ne sumnja na Imli, već misli da Bhaiya ji tamo muči njenu porodicu. Imli ne želi da se Čakor vrati natrag u njihove živote.

Swabhimaan – Megna se vidi sa Nenom. Ona se brine za sve i pita Nenu da pomogne Kijatii. Ona kaže Neni da se Višal i Kijati vole. Megna i Nena se posvađaju opet. Nena obeća Megni da će da ubedi Nandkišora da prihvati Višala.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *