Najave za indijske serije - 11.08.2017. - Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann...

Vesti

Najave za indijske serije – 11.08.2017. – Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann…

By  | 

Beyhadh – Arđun i Sanđi slave. Suman kaže Arđunu da će da odradi sve rituale sa svojim zetom. Arđun uživa u slavlju i ritualima. Maja je srećna, jer se nada Sanđiinoj smrti. Transrodna osoba ulazi u kuću, stavlja sveću blizu Sanđiine haljine tako da se ona zapali. Sanđi ustaje na vreme i ode da pleše sa Arđunom. Ponovo je spasena! Transrodna osoba, koju je unajmila luda Maja, napada Sanđiju nožem. Sanđi ostaje živa ipak.
Arđun je vidi da je povređena i trči za napadačem. Transrodna osoba je već pobegla iz kuće. Sanđi se plaši da Maja ne napravi još neki problem Arđunu i njoj. Ona se zaključa u sobu i plače.
S druge strane, Maja dobija neočekivanu pretnju u zatvoru!

Dil Se Dil Tak – Video-najava je na vrhu, a čitajte nastavak dole…
Banušali porodica slavi praznik ‘Navratri’. Svi se mole Mata Rani (Boginji). Part i Šorvori zajedno rade ‘arti’. Šorvori svima daje ‘arti’ tanjir. Ambika ih pita da se počaste slatkišima. Teni hoda i sudari se sa slugom, pa svi slatkiši ispadnu iz kutije na zemlju. Teni se saplete, ali Part potrči ka njoj i pridrži je na vreme da ne padne. Zvanice krenu da se smeju i zadirkuju Šorvori kako dopušta Teni da bude tako bliska sa Partom. Teni se naljuti i mrsko odgovori tim ženama na te reči. Šorvori ponovo počne da sumnja na Teni, oseti se jako osramoćeno i ode sa tog slavlja.
Nastavite da čitate, nije kraj još!
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *