Najave za indijske serije - 11.08.2017. - Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann...

Vesti

Najave za indijske serije – 11.08.2017. – Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann…

By  | 

Kasnije, neko zove Netika i informiše ga o istom. On je šokirana i informiše Neru i Nakša o tome. Nera shvati da se zato osećala tako nemirno u srcu, a onda se onesvesti i padne na pod. Netik, Nakš, Maniš i Akileš stižu na mesto udesa da bi videli Kartika. Oni vide da je automobil u lošem stanju,kao i Kartik. Zabrinu se i odvode ga u bolnicu. Oni vide da je to ustvari lopov, a ne Kartik! Nakon što sazna za to, Nera napušta kuću u potrazi za Kartik. Uskoro će ga i pronaći.

Naamkarann
– Đuhi uspeva da razgovara sa Avni. Ona je zove i informiše da je Ali živ i da ga Dajavanti drži zarobljenog. Đuhi pita Avni i Neila da se vide u ‘Dargah’. Ona se vidi sa Neilom, svojom starom ljubavlju! Šokira se i beži od njega. Neil krene da trči za njom čim je ugleda. Đuhi nije znala da je Avnin muž Neil i ne želi da se sastane sa njim. Neil prati Đuhi, dok Avni trči za njim i doziva ga. Neil se ne vraća.
Neil se seća Đuhinog udesa i pita se kako je ona živa. DD je bio na drogama. Đuhi je pokušavala da ga uhvati i smiri, ali je utom doživela saobraćajnu nesreću. Neil je tada prihvatio DD-a, sa namerom da mu daruje lep i dobar život.
Nila počinje da sumnja na Amana. Ona je ljuta na njega. Želi da otkrije zašto je Aman slagao i otišao kod Dajavanti. Nila pita Amana gde je išao. On slaže da je bio na koledžu. Nila mu kaže da ne laže i kaže joj pravu istinu. Aman smisli priču da sumnja na nekoga ko je hteo da ubije Neila pa je išao da nađe krivca. On drami i laže da bi ubedio Nilu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hoće li ga Nila razotkriti? Mi se nadamo da hoće, budite uz nas!
Ishqbaaz -U novim epizodama ove serije vas očekuje…
Omkara se brine za Gauri, nakon što ona padne u nesvest. On je dovodi na reku i daje joj da pije vodu. Gauri se budi i gleda ga očarana njime… Oni imaju romantičan momenat. Oko njih se okupljaju siledžije. Gauri i Omkara se uplaše kad ih vide, pa beže odatle i sakriju se negde u nadi da ih niko neće pronaći. Rudra pomaže Baviji da otkrije Svetlanininu tajnu. Bavija pronalazi ključeve i kaže Rudri odlučno da će uskoro da razotkriju Svetlanu. Svetlana (Shwetlana) reši da otkrije šta Teđ (Tej) planira protiv nje.
Anika izjavljuje Šivaju ljubav, nakon pevanja. Šivaj joj se zahvali nakon što je napravio iznenađenu facu. Sada je vreme da i Šivaj izjavi ljubav Aniki javno!
Naš dragi par, Šivika, je zajedno konačno! Prelepo je gledati srećne momente i mir među njima. Molimo se da će oni dugo trajati. 🙂
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *