Najave za indijske serije - 11.08.2017. - Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann...

Vesti

Najave za indijske serije – 11.08.2017. – Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann…

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 3 (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? 3 ili IPKKND3) – U novim epizodama ove serije, koje možete pratiti radnim danima na sajtu sledi…
Čandni izazove Adveja da će ga naterati da je prihvati i zavoli. Advej je ljut i kaže joj da je to nemoguće. Čandni kaže Adveju da ima prava na tu kuću, jer mu je žena.
S druge strane, Advejeva tetka – Lili – i dalje je veoma ljuta na Čandni. Ona se zgrozi i pobesni svaki put čim ugleda Čandni pred svojim očima. Lili kaže svojoj kćerki, Advejevoj sestri po tetki (Puđi) da ne podržava Čandni. Čandni se seti svojih momenata sa Devom i kaže Adveju: ,,Ti si zaboravio sve to, ali ja nisam ništa. Naše prijateljstvo je dosta jače od neprijateljstva i mržnje. To ću da ti i dokažem! Dokazaću da ti… u srcu i dalje brineš za svoju dobru prijateljicu iz detinjstva.” Čandni želi da dokaže sa je Dev živ u Adveju. Ona želi svog dobrog i voljenoga Deva, a ne ljutitog i osvetničkog Adveja. Ona izjavi pred svima i postavi izazov: ,,Gospodin Advej Raizada Sing (skraćeno mi to zovemo – ARS) će da me prihvati pred svima i brine se o meni.” Čandni smišlja plan da podseti Adveja na stare trenutke. Ona podseti Adveja na njegove reči, koje je uvek čine hrabrom. Priseti ga na njihove srećne momente. Advej se razneži kada čuje to. On počinje malčice da smanjuje svoju mržnju prema Čandni (polako, ali odlučno – prim. prev.) :)… Čandni je spremna da rizikuje svoj život kako bi dokazala da se Advej još brine za nju u srcu.
Hoće li Čandni uspeti to da dokaže? Da li će se Dev vratiti natrag? Ostanite uz nas! 🙂

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *