Najave za indijske serije - 11.08.2017. - Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann...

Vesti

Najave za indijske serije – 11.08.2017. – Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann…

By  | 

Šorvori ulazi u sobu i svega se seća. Ona pati zbog Induine mržnje i Tenine i Partove bliskosti. Šorvori ne zna više da radi, te reši da odustane i napusti sve. Ona shvata da je Teni trudna i da bi bilo nehumano sa njene strane terati je da napusti tu kuću, pa je rešila da sama ode iz kuće zauvek! Šorvori je ljuta na Parta i Teni puno. Ona sprema stvari, spakuje torbe i krene ka izlazu iz Banušali kuće. Part i Teni je vide i trče ka njoj da je zaustave i razreše sve nesporazume. Part moli Šorvori da ne ide i govori joj da pogrešno misli, između njega i Teni se ništa ne dešava. Teni želi da popriča sa Šorvori i umiri je, ali Šorvori ne želi da je sluša i vikne na nju: ,,A ti mi se više ne obraćaj, Teni! Nikada više! Niko me neće sprečiti da napustim ovu kuću danas, a kamoli ne ti.” Ukućani se vraćaju u kuću. Teni moli Šorvori da ne pravi scenu pred svima njima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Šorvori je ne sluša i obrati se svim ukućanima: ,,Ja danas napuštam ovu kuću. Zato što ne mogu da gledam aferu između Parta i Teni!” Deda Purošotam je šokiran i pita je šta to priča. On sklapa ruke i moli je da ne napušta kuću. Teni je tužna zbog Šorvorinih reči i plače. Šorvori se okreće sa namerom da napusti kuću, ali Purošotam staje pred njom i zaustavlja je. Zbog njegovih reči, Šorvori pogleda Teni i kaže joj: ,,Dobro. Onda ću ostati u ovoj kući, ali mi ti dokaži da nemaš nikakve veze sa Partom!”
Part: ,,Šorvori, ja sam samo tebe voleo i uvek ću. Reci mi. Kako da ti dokažem svoju ljubav?” Šorvori mu govori uplakano: ,,Videla sam da se menjaš, Part. Tvoje ponašanje, namere… Sve se promenilo kod tebe. Ti više nisi moj Part. Ti si sada Tenin Part… Ti više nisi onaj stari Part koga ja poznajem! Ti si me naterao da sumnjam u tebe i tvoje namere. Ti si kriv za ovo, Part, ti!” Part plače i moli je da ga ne napušta nikada. Šorvori kaže Partu da će ostati u Banušali kući, ali ne u njegovoj sobi. Part je tužan i ne zna kako da dokaže svoju ljubav Šorvori. Šorvori kaže Partu da uzme stvari i napusti sobu. Part prihvata i premešta se u dnevnu sobu, pa sada spava tamo. Šorvori je ljuta na Parta i tera ga od sebe, ali joj je ta distanca teška.. Ona je ipak tvrdoglava.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *