Najave za indijske serije - 11.08.2017. - Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann...

Vesti

Najave za indijske serije – 11.08.2017. – Beyhadh, DSDT, Udaan, YRKKH, Simar, Naamkarann…

By  | 

S druge strane, Part donosi jastuk u dnevnu sobu i legne da spava na kauč. Teni ga vidi tu i brine se za njega. Partov jastuk zamalo da padne sa kreveta, ali ga Teni pridrži na vreme. Part se probudi. Teni mu kaže da je saznala da ju je on ignorisao i posle izvređao, samo zbog Šorvorine komande. Part ćuti. Teni mu kaže da će ga jednoga dana Šorvori ostaviti, a onda će ona da se brine o njemu. Part shvati da je Teni ozbiljna! Teni krene da se smeje i kaže da je to šala. Ipak, za Parta to je neslana šala. Teni strahuje da će Šorvorine sumnje sve da unište. Ona, kao da, ima plan da osvoji Parta!
Koje su Tenine prave namere? Otkrićemo to u novim epizodama na ovom sajtu!

Yeh Rishta Kya Kehlata Hai (YRKKH) – Suvarna se vidi sa Nerom. Nera proba da sakrije svoju patnju i briše suze. Naravno, Suvarna to primeti i utešno joj kaže da je razume jer i ona prolazi sada kroz Kartikov bes. Nera joj govori: ,,Kartik je jako ljut i ne želi više da priča sa mnom. Kako da sama podnesem sve ovo?” Suvarna kaže da je uz nju i daje joj ključ rešenja: ,,Kartik treba da zna celu istinu i onda će svi nesporazumi da se razreše. Niko ne sme da zna za naš plan.” Nera je pita zar će ići protiv Maniša, kaže da je loše riskirati jednu vezu zarad spašavanja druge. Suvarna: ,,Shvati me, Nera. Moramo ovo da učinimo. Ja imam vezu sa Manišom, ali sam prva majka svoje dece.” Nera se ne slaže sa njenom idejom. Suvarna je ubeđuje i na kraju uspeva!
Nera pleše sa svima uz ‘Teđ’ pesmu. Svi slave ‘Teđ’ (Teej) festival. Svi su srećni, jer još ne znaju za Kartikovu i Nerinu svađu. Netik (Naitik) tuguje za Akšarom. On grli Neru i Nakša i razneži se. Ananija pita Neru da ne bude tužna, jer će Kartik uskoro da dođe.
Svi su veseli samo Nera počne da oseća da nešto nije okej. Njoj nedostaje njen voljeni, Kartik. Pred svim ukućanima, Nera se lažno smeška i glumi sreću a ustvari je ekstremno u brizi. Na putu, Kartik doživi saobraćajnu nesreću!
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *