Najave za indijske serije - 6.10.2017. - IPKKND3, DSDT, YRKKH, YUDKBH, Shakti, Simar, WAS...

Vesti

Najave za indijske serije – 6.10.2017. , 1. deo,- IPKKND3, DSDT, YRKKH, YUDKBH, Shakti, Simar, WAS…

By  | 

Yeh Hai Mohabbetain (YHM – skraćen naziv serije) – Ruhi dovodi Nikhila kući za zaštitu, jer je on izgubio krov nad glavom. Ona brani Nikhila i oseća se krivom za Ramanove postupke.

Išita (Ishita) misli da se Parmit (Parmeet) nikada neće promeniti i da opet smišlja nešto lukavo. Simi (Simmi) se umeša i brani Parmita, jer je on ponovo pomogao Balasu (Bhallas). Simi je ponosna što se Parmit konačno pokazao korisnim. Parmit je pružio Nikilu (Nikhil) krov nad glavom. On mu kaže da ceni pravu ljubav i zato ga i podržava. On pita Nikila da objasni Ramanu koliko puno voli Ruhii. On mu kaže da će ga Raman prihvatiti uskoro. Nikil se razneži i reši da se vidi sa Ramanom. Adi i Raman su ljuti na Ruhi. Alija (Aaliya) pita Adija da podrži Ruhi u teškim trenucima. Ruhi vređa Ramana, jer je lažno optužio Nikila. Šagun pobesni i ošamari je jako. Ona je slepa u ljubavi i ne može podneti to da Ruhi grdi Ramana. Ona preti da će da ubije Nikila, ako treba. Pita Išitu da ne spojluje Ruhi. Ona vikne i upozori Ruhi da pazi kako se ponaša. Šagun naredi Ruhi da ode i nikada da im se više ne usprotivi. Ištira joj kaže da će Ruhi tek sada da protestuje protiv. Šagun je zamoli da bude odsad stroga sa Ruhi. Raman misli da je Šagun u pravu. Išita se izvinjava Ruhi na Šaguninom ponašanju. Ruhi kaže Nikilu da se neće videti sa njim. Simi slaže sve i odvede Ruhi do Nikila. Parmit želi pomoći Nikilu. Šagun otkrije Simu i ljuta je, što Simi podržava Ruhi.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *