Nazar 29. i 30. epizoda!Nazar se udaje za Džabar agu.

Nazar-Kinali kar

Nazar 29. i 30. epizoda!Nazar se udaje za Džabar agu.

By  | 

Nazar 29. i 30. epizoda!Nazar se udaje za Džabar agu.
29 epizoda
Nazar pati u kući Džabar age. On joj obećava kule i gradove, ali njoj je svejedno. Alijev otac saznaje od Omera ko je devojka zbog koje je njegov sin tužan. Sureja ga poziva na večeru kod nje i Halila. Vreme je svadbenih priprema za Nazar. Svi su tužni jer znaju šta je prethodilo tim svatovima. Hoće li nesrećna Nazar postati žena Džabar age ili će se ipak spasiti te nevolje?

30 epizoda
Nazar ulazi u selo na konju koji vodi Džabar aga. Sprema se svečani čin. Džabar aga likuje nad svojom pobedom. Ali pati i suzama zaliva mesto gde mu je draga spavala. Na svadbi se pojavljuje Alijev otac i pokušava novcem otkupiti Nazar od Džabar age. Ona pocepa ček. Čak i kad se Ali pojavi, brak ništa više ne može sprečiti. Džabar aga na prevaru prisili novu suprugu da lažira gubitak nevinosti prve bračne noći.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site