Nazar od 82. do 84. epizode!

Nazar-Kinali kar

Nazar od 82. do 84. epizode!

By  | 

82. epizoda
Džabar drži Nazar zarobljenu i preti da će ubiti nju i Alija.Sumru želi da bude nova gospodarica Kinali kara,ali se Riza i Halil protive tome.Džabir saznaje da je Lamija želela da otruje Nazar.
83. epizoda
Kamber je u zatvoru.Zehra to govori Aliju. Lamija beži sa imanja.Nazar joj traži da nadje Alija i zakaže joj sastanak sa Alijem ispred drveta ljubavi.On odlazi sa Efweom.Džabar sa ljudima traži Lamiju, a i Nazar koja je odlučila pobeći.
84. epizoda
Ali pokušava da oslobodi Kambera.Džabar upada sa pištoljem na Halilovo imanje i traži Nazar.Pošto je ne nalazi tu, odluči da blokira Kinali kar, te obećava nagradu onom ko ih pronadje.Mesut i Lamija su takodje u begu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *