Ne brini za mene od 47 do 54 epizode - Turske-Serije.Net

Ne brini za mene

Ne brini za mene od 47 do 54 epizode

By  | 

Ne brini za mene od 47 do 54 epizodeNe brini za mene od 47 do 54 epizode

47 i 48 Epizoda

Hoće li se Nijazi, koji ne može izdržati bol zbog gubitka Buke, moći spasiti iz plamena? Koje gorko iznenađenje čeka Buke? Hoće li se Šahin, sateran u cosak Nazinom ucenom, moći izvući iz toga? Irmak, ljubomorna na Bahar, ispričaće Sinanu još jednu laž, a Orhanu, koji je našao očevo pismo, više ništa neće biti kao pre. Hoće li se, uprkos svim preprekama, ponovno susresti s ocem?

49 i 50 Epizoda

Hoće li istina izaći na videlo kad Buke, upekos svim preprekama, dođe videti Nijazija i razgovarati s njim? Hoće li se Harun, koji ustraje u svojoj laži o venčanju, još jedanput suočiti s Nijazijem? Hoće li lekar uspeti vratiti u život Merjem kojoj je naglo pozlilo? I može li Orhan, koji uprkos svim preprekama i dalje traži oca, zaobići Jašarov i Resulov podli plan i opet se susresti s njim?

51 i 52 Epizoda

Buke raduju vesti da je pronađen organ za očevu transplantaciju, ali je prisiljena iskoristiti Harunov novac. Harun je dočekao svoju priliku, napokon će biti bliže Buke. Hoće li Nijazi, koji je u srcu zakopao svoju ljubav, ostaviti sve iza sebe i otići u Istanbul? Sinan je saznao za Šahinovu i Nazinu vezu. Hoće li to reći Bahar, ili će uprkos svemu i dalje štititi Šahina? Orhan se, uprkos svim preprekama, nađe lice u lice s ocem. Mustafa razmišlja hoće li zatražiti pravdu za godine koje je proveo u zatvoru, dok Resul i Jašar kuju planove da ga se reše.

53 i 54 Epizoda

Nijazi započne neumoljivu poteru kad shvati da je Harun oteo Buke. Njih, pak, na putu očekuje gorko iznenađenje. Hoće li Nijazi uprkos svemu pronaći Buke? Irmak, koju je Sinan odbio, ne želi se vratiti u Istanbul. Šahin je u teškoj situaciji zbog nesreće u rudniku, ali će primiti pomoć od neočekivanog izvora i začudiće Sinana odlukom koju će doneti. Dok pokušava zaštititi Orhana i Fehime, Mustafa ponovo nailazi na Resulovu i Jašarovu klevetu. Hoće li ovaj put moći dokazati svoju nevinost?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site