Ne dam ti ruke- 6. epizoda!

Turske Serije

Ne dam ti ruke- 6. epizoda!

By  | 

Zeliš nesvjesna svega na korak je da sazna sve u kući koju su izgradili Mehmet i Hande. Hande, ne znajući za Zeliš, pozdravlja se sa kućom u kojoj je ostavila sve svoje snove. Činjenica da je Zeliš sve saznala joj kvari planove i ona smišlja način kako da pošalje Zeliš daleko odatle. Zeliš ne uspjeva saznati istinu o Mehmetovoj prošlosti. Ali pitanje je koliko će Mehmet moći da krije.
Zelišino prijateljstvo sa Hande sve više opterećuje Mehmeta i on odbija da ode u lokalni market gdje su Zeliš i Hande zajedno organizovale predstavljanje proizvoda. Mehmet je ljut na Zeliš kada ona opet na svoju ruku radi u odnosu na Hande i Sonera. Ali jedna stvar natjera oboje da shvate da se njihova veza ne može tako lako raskinuti. Blizu su priznanja jedno drugom, ali Hande ne miruje. Otkrije Zelišinom ocu da je Mehmet ostavio na vjenčanju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *