Ne puštaj mi ruku 17. i 18 epizoda!

Ne puštaj mi ruku - Elimi Birakma

Ne puštaj mi ruku 17. i 18 epizoda!

By  | 

Ne puštaj mi ruku 17. i 18 epizoda!
17 epizoda
Džansu pokuša da kontroliše porodicu Čelen zajedno sa Kadrom uz pomoć igre koju su osmislili.Azra I Dženk su napeti zbog Džansu.Kadir svakim danom privlači sve više Melis ka sebi.Feride koja je izgubila blisku prijateljicu pokušava da prevazidje taj period.KOMPANIJA GUBI RAVNOTEŽU, JER JE Hazmijeva odgovornost u opasnosti.

18 epizoda
Džansu čini sve da Azru učini ljubomornom.Mesuta čeka razvod braka. Azra odlazi, te Dženk za večerom to saopštava Feride.Dženk se sastaje sa Azrom i moli je da im ne čini to, ali ona mu objašnjava da je primorana.Feride je uvredjena zbog Azrinog odlaska, ali je i dalje štiti pred porodicom.Ipak, neki su iz porodice Čelen srećni što je Azra napustila njihov dom.Mesut je uhapšen, jer je glavni osumnjičeni za ubistvo Četina.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site