Neukrotivo srce 50 epizoda,Lusija zeli razvod - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 50 epizoda,Lusija zeli razvod

By  | 
Lusija zeli razvod

Marikruz

Lusija zeli razvod
Oktavio javlja Doris da je nece posetiti u kuci, ali predlaze joj da se vide na drugom mestu. Teobaldo ispituje Eduarda o Araseli. Marikruz dobija pismo od Karima, gde on kaze da će se vratiti na ostrvo samo da bi ponovo bio u njenom drustvu. Oktavio kaze Eduardu da je najbolje da ostavi Araseli na miru ako ne planira da je ozeni.

Marikruz je ljubomorna jer Oktavio dolazi u kazino u Dorisinom drustvu, pa im prilazi i trazi od Oktavija da je prati. Lusija kaze Ester da je potvrdila da joj je Migel neveran. Oktavio kaze Mariji Alehandri da ga Doris uopste ne zanima, te da je ona ta koja ga privlaci. Sve je sigurniji da je ona u stvari Marikruz.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Migel se kune Ester da nikada nije prevario Lusiju. Teobaldo kaze Marikruz da mora da ode u Meksiko Siti na nekoliko dana, ne bi li resio neke stvari. Mada Migel ubedjuje Lusiju da je uprkos svemu nije prevario, ona mu kaze da bi najbolje bilo da se razvedu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *