Neukrotivo srce - od 118. do 123. epizode

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 118. do 123. epizode

By  | 

Neukrotivo srce – od 118. do 123. epizode

Neukrotivo srce - od 118. do 123. epizode

118. i 119.

Oktavio kaže Simoni da je Hose Antonio lopov, a Simona mu odgovara da idealizuje Marikruz i da je slep kod očiju. Marikruz šeta sa Alvarom i Oktavio ih ugleda. Migel savetuje Simoni da prihvati Marikruzinu kćer kako bi se još više približila Oktaviju. Santa saznaje da Oktavio planira da oduzme kćer od Marikruz. Alvaro izjavljuje ljubav Marikruz i pita je da se uda za njega.

120. i 121.

Marikruz preti Oktaviju da će ga ubiti ako pokuša da joj oduzme dete. Migel i dalje savetuje Oktaviju da se ne otima za kćer za koju i ne zna da li je njegova. Marikruz priznaje Alvaru da se plaši. Simona i dalje ne želi da vidi Marikruzinu kćerku. Alvaro kasnije kaže Oktaviju da on više nije potreban ni Marikruz ni njegovoj kćerci. Alvaro i dalje insistira da mu Marikruz odgovori da li će se udati za njega. Ester misli da Hose Antonio potkrada i Simonu. Oktavio je odlučio da se suprostavi Marikruz, ali ga Migel sprečava u tome. Na kraju, Oktavio odlazi na ranč i odvodi svoju kćer.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


122. i 123.

Uplakana Santa prepričava Marikruz šta se desilo. Oktavio stiže u Simoninu kuću, a ona je iznenađena kada ugleda Lupitu. Oktavio je odlučan u nameri da kćerka od sada živi sa njim I ne želi da je vrati Marikruz. Ipak, Marikruz odlazi u policiju da prijavi kindapovanje. Zajedno sa policajcima, Marikruz odlazi kod Simone na hacijendu. Oktavio na kraju popusti i vrati joj kćerku. Migel priznaje Simoni da ima tumor. Iako ga je Migel nagovarao, Hose Antonio odbija da kindapuje Lupitu. Simona priznaje Oktaviu da želi da vidi Marikruz nesrećnu. Ester i dalje sumnja u Hose Antonia.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *