Neukrotivo srce - od 96. do 99. epizode - Simona je trudna!

Meksicke serije

Neukrotivo srce – od 96. do 99. epizode – Simona je trudna!

By  | 

Neukrotivo srce - od 96. do 99. epizode - Simona je trudna!Neukrotivo srce – od 96. do 99. epizode – Simona je trudna

96. i 97. epizoda

Marikruz priznaje kako je veoma volela Oktavija, ali da je njena mržnja mnogo veća. Oktavio razmišlja o Marikruz i ne zna da li se ona i dalje poigrava njegovim osećanjima. Hose Antonio govori Marikruz da je ljubomorna jer se Oktavio ženi i priznaje da je Simona prava žena za njega. Nekoliko sati pre venčanja, Simona ispituje Oktavija kuda ide sumnjajući kako želi da vidi Marikruz. Hose Antonio govori Naizaru da se na Simoninom ranču nalazi čovek koji je ubio njegovog brata Eusebija i pita da li je u pitanju Migel Navaez. Marikruz stiže na Oktaviovo i Simonino venčanje, a Simoni nije svejedno. Ester govori Hose Antoniju da je na zemlji Realengo pronađeno zlato. Nazario je odlučan u nameri da pošalje Migela ju zatvor zbog ubistva. Marikruz nudi Hose Antoniju parče zemlje, ali se Hose naljuti zbog takvog predloga. Marikruz i Ester se svađaju, a kasnije doktor saopštava Simoni da je u drugom stanju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


98. i 99. epizoda

Migel je pobesneo kada je saznao da je Marikruz poklonila hektare zemlje ljudima u Realengu. Kasnije, Migel tera Oktavija da ode i ljudima kaže da ne diraju zemlju i da ne kopaju. Simona upozorava da će Oktavio postaviti obezbeđenje i da će biti upucan svako ko priđe zemlji. Hose Antonio je ljubomoran jer je Marikruz i dalje zaljubljena u Oktavija. Oktavio odlazi na ranč da vidi ćerku. Nataša je opsednuta Oktavijom, a baka joj govori da to nije dobra ideja. Oktavio se žali bratu na Simonine povremene izlive ljubomore.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *