Neukrotivo srce 56 epizoda,Tobaldo ima novo lice - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 56 epizoda,Tobaldo ima novo lice

By  | 
Tobaldo sa zavojima

Tobaldo sa zavojima

Tobaldo ima novo lice
Migel dolazi kod Marije Alehandre u kancelariju, zbog posla, i razmišlja o tome kako je Marija Alehandra ista Marikrus. Lusija je ocajna zbog gubitka bebe. Marikrus je odlucna da zapocne sa osvetom, mnogo ranije. Emir dolazi u kazino, i traži Mariju Alehandru. Govori Karoli da je nadje, i da joj kaže da želi da mu se pridruži veceras. Karola govori Mariji Alehandri, za njegovu želju, i ona odlucuje da mu se pridruži. Marija Alehandra razgovara sa Emirom, i govori mu da ce nositi ogrlicu na žurci, ali i da ce mu je tada vratiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ester javlja Oktaviu da je Lusija izgubila bebu. Doris pita oca da nadje posao za Migela. Tobijas dolazi kod Araseli, sa novim izgledom, ali ga ona ne prepoznaje. Oktavio dolazi kod Marije Alehandre u kancelariju.

Oktavio “upozorava” Marikrus, da je neko rekao Karimu da “opozove” pozivnicu, i da je nece pustiti da udje. Oktavio nudi Mariji Alehandri njegov zagrljaj, kako bi napustila žurku. Ona mu govori da ce biti na žurci koliko hoce, ali da prihvata ponudu. Marija Alehandra se priseca svega što su joj uradili na rancu.

Teobaldo se srece se Karolom u kazinu. Marija Alehandra razmišlja o tome kako odlazi na žurku, ne zbog Karima, vec zbog Oktavia, i da je postala ljubomorna na Doris.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *