Neukrotivo srce 62 epizoda - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 62 epizoda

By  | 
Oktavio i Lupita

Oktavio i Lupita

Neukrotivo srce 62 epizoda
Marija Alehandra razmislja o tome kako ce uskoro biti jedina vlasnica ranca Narvaesovih. Karim govori Mohamedu da zeli Mariju Alehandru “na ulici” kako bi joj dokazao da ne moze protiv nje. Karola govori Mariji Alehandri da ce svoj deo prodati Karimu. Teobaldo razmislja o tome kako mora da osvoji Mariju Alehandru.

Marija Alehandra govori Karoli da nece prodati kazino. Doris govori ocu da ce reci Oktaviu da trazi njenu ruku, i da je zaljubljena. Doris govori ocu da mrzi Mariju Alehandru, i da ona nju takodje mrzi. Marija Alehandra razmislja o tome kako ce Lusija biti prva osoba koju ce izbaciti sa imanja. Marija Alehandra govori Raisi, da je Lusija zla zena, i da joj je svasta uradila u proslosti. Raisa i Marija Alehandra sklapaju savez. Raisa govori Mariji Alehandri da sumnja da je Migel ubio nekoga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Oktavio pokazuje Migelu pismo koje je dobio od Lusije, u kome ga ona obavestava da je Ester u vezi sa radnikom. Marija Alehandra saznaje za vencanje Doris i Oktavia, i govori da ce morati to da spreci. Poziva guvernera, i zakazuje vidjanje sa njim uvece. Araseli govori Teobaldu (novom) da je podseca na nekoga. Marija Alehandra nedugo zatim poziva Oktavia kako bi mu rekla da zeli da poprica sa njim, uvece, na sta on naravno pristaje

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site