Neukrotivo srce 67 ep.,Lusija stize na ostrvo - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 67 ep.,Lusija stize na ostrvo

By  | 
Marijana

Marijana

Lusija stize na ostrvo
Doris govori Bartolomeu da Oktavio nije vencan, da je to laz, ali joj otac govori da moraju to da provere. Huanita govori Mariji Alehandri da je uplasena, jer nadgledaju kucu. Oktavio se nalazi sa Lusijom, i ona ga ispituje za Migela. Marija Alehandra govori Huaniti da misli da je to policija, jer se desio atentat na Karima. Muhamed dolazi kod Marije Alehandre.

Oktavio razgovara sa Lusijom, i govori joj da je ona kriva za to sto je Marikrus sada sa njegovim detetom, i sigurno luta ulicama. Doris razgovara sa Marijanom, i govori joj da je sigurna da je Marija Alehandra zvala njenog oca, jer je zaljubljena u Oktavia. Raisa govori Mariji Alehandri da Migelova zena dolazi na ostrvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Marijana dolazi kod Marije Alehandre. Lusija dolazi kod Migela, i zatice ga u krevetu. Oktavio priznaje Doris da je vencan. Doris se upoznaje sa Lusijom. Oktavio dolazi kod Marije Alehandre, i govori joj da je ona Marikrus, bez sumnje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *