Odbačena - 02.01.2014. - Ambika ubija Pakju!

Indijske Serije

Odbačena – 02.01.2014. – Ambika ubija Pakju!

By  | 

capture-20140105-142427

Mukta je donela jelku u kuću. Višnuu se takođe sviđa. On priča da kada je bio dete, nije ništa znao o Božiću, Deda Mrazu i poklonima, ona zna kako je on proveo detinjstvo. Mukta mu kaže da ne mora da brine nii o čemu, može sad da dobije ono što nije u detinjstvu, ona je u njegovom životu sad. Oboje se nasmeju. Ona priča: “Kada sam bila dete, u to vreme je dedin posao nije išao dobro, ali on nam nikada to nije pokazao. Kada sam bila mala, dekorisala sam celu kuću i slavilla Božić. Kada sam napunila 16 godina želela sam novi auto. Probudila sam se i videla igračku autić. Bila sam veoma ljuta, vikala sam i vrištala. Baba i Nani su mi objasnile da je Deda Mraz pokušavao mnogo, ali nije uspeo da nabavi novac za tako veliki poklon, da ću ga dobiti uskoro. Tada sam shvatila, ali nikada mi nisu rekli ni jednu reč.” Višnu briše njene suze: “Ne mogu da gledam suze u tvojim očima. Udetinjstvu je tvoj Deda Mraz bio deda, ali od sad sam ja. Možeš da tražiš bilo šta od mene.” Mukta: “Sve moje želje su se ostvarile. Ne želim ništa više. Već sam dobila sve što sam želela. Ti si moj najbolji poklon (štipa ga za obraze.).” Oni se srećno zagrle. Neko ih posmatra. Ruka je pokazana ispred njihovog prozora.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sankrant pije tablet kad Ambika naiđe. Ona ga pita za tablete. On se seti ranijih dana kada je pio mnogo. Ispriča joj da je bio težak alkoholičar, ali kada je došao tu, odlučio je da ne pije više, a ovi lekovi mu pomažu da se drži podalje od alkohola. Ambika mu kaže da je ona sa njim sad, neće dozvoliti da opet počne da pije. Svi dođu da večeraju. Ambika želi da im nešto kaže. Ekadiš je iziritirana, kaže da zna šta hoće da kaže, a zatim se obrati Pavitri da ih joj pokaže. Ambika negira, kaže da o tome mogu da pričaju kada su same. Ona kaže Akašu za hram za koji se veruje da ispunjava želje, 50 kilometara je daleko odavde, dobija se sve što se traži. Nastavlja da je danas Miti stajala na sopstvenim nogama po Božjoj volji, zašto ne bi otišli tamo i molili za Miti. Sankrant je ponosan na nju, pita Akaša da li idu. On pristane. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site