Miti spašena, Ambika drži Muktu kao taoca!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 349.ep.) 03.04.2014. – Miti spašena, Ambika drži Muktu kao taoca!

By  | 
Čobi govori Ambiki da mu je nešto sumnjivo

Čobi govori Ambiki da mu je nešto sumnjivo

Akaš se otarasi još dva bandita okupljenih oko logorske vatre. Dolazi Mukta, vidi bandite na zemlji. Zove oca i kaže mu da brzo dođe, našli su mesto gde Ambika živi. Akaš i Višnu se pitaju šta da rade. Višnu zaključuje da su Ambika i Čobi sigurno nešto isplanirali kako bi pobegli. Akaš kaže da ne može izgubiti više ni minut, imaju malo vremena. Pogled mu padne na vatru i na um mu pada ideja. Kaže Višnuu da sačeka i odlazi.
Ambika se pakuje. Čobi pokušava da dobije bandite na telefon, ali se nijedan ne javlja. Pita se gde su svi. Ambika pretpostavi da su zaspali. Međutim, Čobiju je sumnjivo i odlazi da proveri.
Akaš prilazi vatri i priseća se kako je Miti bila potrešena dok mu je vikala da je nedužna. Pomisli kako Ambika voli da se igra vatrom. Mukta i Višnu čekaju. Akaš priđe kantama s benzinom, kune se da će sada razotkriti istinu o Ambiki. On uzme jednu kantu, a Višnu drugu.
Čobi se vraća kod Ambike, kaže joj da nije nikoga uspeo da nađe. Tera je da ode što pre, rizično je da ostane. Ambika je zbunjena, pita se kakva bi ih opasnost sad mogla zateći. Čobi joj kaže da se plaši da je ne izgubi.
Mukta posmatra Višnua i Akaša kako polivaju kuću benzinom. U kući, Ambika i Čobi primete vatru, šokirani su. Akaš je siguran da će njih dvoje izaći. Nestrpljivo čekaju da se to desi. Čobi kaže Ambiki da sačeka tu, on ide napolje da izvidi. Izlazi žurno na terasu. Akaš, Mukta i Višnu začuju njegov glas. Višnu i Akaš ga zgrabe. On je besan što su mu zapalili kuću, kaže da će odmah pozvati policiju. Mukta mu ljutito vikne da ne brine, ona je to već uradila, sigurno su na putu. Čobi je nervozan. Akaš pocne da mu pucka prstima ispred nosa (baš kao što je uradio i kada je došao da ga moli da oslobodi Miti, pa mu je rekao da će ga dokrajčiti). Podseti ga na izazov, rekao mu je da će otkriti istinu o njemu i Ambiki pre 5h. Zgrabi ga za okovratnik, kaže da mu je lepo rekao da će to uraditi.
Čobi kuka zbog Ambike koja je zarobljena u požaru: “Ugasi vatru inače će Ambika izgoreti u tom požaru!”
Iznenada se začuje Ratoreov glas: “Ambika je već umrla zbog svojih opekotina. Kako može da umre opet? (Čobi je zatečen.) To je ista ona Ambika za kojom žalimo? Ona je mrtva, kako onda može opet da umre? To je ista ona Ambika zbog čije će smrti Miti biti obešena? O kojoj Ambiki pričaš?”
Čobi je bez teksta. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno