Miti spašena, Ambika drži Muktu kao taoca!

Indijske Serije

Odbačena (1 349.ep.) 03.04.2014. – Miti spašena, Ambika drži Muktu kao taoca!

By  | 
Ambika je uzela Muktu kao taoca

Ambika je uzela Muktu kao taoca

Ratore joj opali šamarčinu (moj omiljeni deo ove epizode 😀 – prim.prev.) i počne da viče: “Mislio sam da si dobra osoba! Mislio sam da te je Čobi dobro odgajio, ali izgleda da te nikada nije ovako ošamario, zato i jesi takva!”
Podigne je u naručje, i, iako ona viče da je pusti, iznese je napolje. Grubo je spusti. Do tada je već stigla i inspektorka sa policijom. Ne može da veruje da vidi Ambiku. Mukta joj kaže da joj je lepo rekla da je Ambika živa, ali im ona nije verovala. A izgleda da je njen nazovi otac, Daramvir Čobi, pobegao. Inspektorka naređuje da se Ambika uhapsi. Policajka je zgrabi, ona se otima. Ratore je dograbi za ruku (Ambiku). Akaš kaže inspektorki da zove u zatvor da javi da se spreči Mitino pogubljenje. Ova uradi tako.
Policijsku službenik prisutan na Mitinom pogubljenju odbrojava: 5,4,3,2… Pogleda na sat, 5:30h je. Krene da odbroji dalje, ali ga zaustavi jedan policajac. Kaže mu da stane, zvali su da jave da je Ambika uhvaćena. Optužba je lažna.
Zatvorom se pronese glas da je Mitino pogubljenje zaustavljeno. Tapu i porodica to čuju, presrećni su. Dželat skida omču s Mitinog vrata. Ona je ošamućena i pada u nesvest.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ambiku krenu da odvedu, ona se otima. Potom stane i pita ih da sačekaju. Kaže da želi da popriča sa Muktom, okrene se ka njoj. Mukta je besno gleda.
Ambika joj priđe: “Molim te, oprosti svojoj sestri. Želim prvo da se izvinim tebi, a zatim i Miti. Ne znam kakvo me je ludilo nateralo na ovo pa nisam mogla da vidim razliku između dobrog i lošeg. Ali, sada sam shvatila koliko sam grešila. Spremna sam na kaznu, ali imam jednu želju, pre nego što odem u zatvor. Mogu li da te zagrlim?”
Mukta je pogleda ljutito i iznenađeno. Ambika kao pođe ka njoj, ali onda dograbi inspektorin pištolj i uperi ga u preneraženu Muktu. Svi su zgranuti. Ambika prkosno pogleda Akaša.

U sledećoj: Ambika, Akaš i policajke se otimaju oko pištolja. Višnu vikne Akašu: “Ne!” Ali, on i Ambika nastave da se otimaju. Pištolj je okrenut na Akaševu stranu i začuje se pucanj. Akaš i Ambika se pogledaju. Svi su zapanjeni.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  13 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site