Mukta je trudna!

Indijske Serije

Odbačena (1 352.ep.) 08.04.2014. – Mukta je trudna!

By  | 
Muktu hvata nesvestica

Muktu hvata nesvestica

Nani, Divja i Damini su kod Višnua i Mukte. Nani predlaže Mukti da uzme par slobodnih dana da ostane kod kuće. I ona i Višnu su postali iscrpljeni pokušavajući da spasu Miti. Mukta odgovori da je i ona mislila isto. Divja zove nju i Višnua kod njih na par dana. Nani pita kako da se njih dvoje opuste tamo kad će biti s njima, starijima. Mukta se ne oseća dobro. Krene s poslužavnikom da ih posluži, kad iznenada oseti nesvesticu. Ispusti poslužavnik na pod. Svi se uznemire. Mukta krene da pada, Damini je pridrži. Svi su zabrinuti i pokušavaju da je osveste.

Miti sedi u salonu, nešto je zamišljena. Dolazi Ratore, kuca. Ona se prene i obraduje što ga vidi. Pozove ga da uđe. On se nasmeši. Pitaju jedno drugo kako su. Miti ga ponudi da sedne. Ratore joj se izvinjava što je morala kroz toliko toga da prođe zbog njega. Ona mu odgovori da nigde nije pogrešio. Rekao je ono što je video. Oboje su videli isto – Ambiku kako gori. Nije pogrešio. Ratore kaže da su bili prevareni i on se stidi što je njegova ćerka uradila sve to. Miti mu kaže da ne treba da se oseća tako. Ambika je ta koja bi trebalo da se stidi. Dobila je priliku da se promeni, ali nažalost, nije shvatila čija je ćerka. Iskreno rečeno, ona (Miti) je ponosna što on nju smatra ćerkom. Ratore joj kaže da je i on na nju ponosan. Zazvoni mu telefon. To je Nani. Pita ga gde je. On odgovori da je kod Miti, pa Nani napravi facu. Kaže mu da što pre dođe jer vode Muktu kod njih. On se uznemiri, želi da zna o čemu se radi, ali Nani odgovori da mu ne može reći preko telefona. On potvrdi da će brzo doći. Miti je zabrinuta, pita Ratorea šta je sa Muktom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site