Mukta je trudna!

Indijske Serije

Odbačena (1 352.ep.) 08.04.2014. – Mukta je trudna!

By  | 
Ratore je saznao da je Muku trudna

Ratore je saznao da je Muku trudna

Divja nervozno šetka po salonu, dok Nani sedi. Utrčavaju Miti i Ratore. Zapitkuju za Muktu i šta se desilo. Nani, Divja i Damini ćute. Ratore je nervozan i moli Nani da mu odgovori. Ugledaju Tapu koja krene niz stepenice. Izgleda zabrinuto. Ratore počne i nju da ispituje, ali i ona ćuti. Siđe i stane pred njega, a onda iznenada iza leđa otkrije kutiju slatkiša i otvori je. Ratore je zbunjen. Nani kaže Tapu da mu da sve slatkiše. Tapu mu gurne par slatkiša u usta i onda Nani doda da će Ratore postati DEDA! On je u šoku, ne zatvara usta. Miti se nasmeši. Ratore jedva zatvori usta mrtav ozbiljan. Miti uzme slatkiš iz kutije i da ga Tapu. Potom uzme celu kutiju i podeli i ostalima. Ratore ne reaguje, samo mehanički žvaće i stoji kao ukopan. Miti mu priđe kako bi mu dala slatkiš. Zbunjeni su što ne reaguje.
Tapu mu stavi ruku na rame: “Ratore? Jesi li tu? Jesi li dobro?”
On se odjednom nakezi i zatvori oči. Počne da aplaudira pa vikne od sreće. Zgrabi Tapu i podigne je, ona vrišti. On je okreće ukrug. Ona žmuri. Svi se smeju. Spusti je pa je pita je li Mukta na spratu. Tapu je sva zajapurena, jedva promuca da jeste. Ratore pojuri uz stepenice.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Višnu je sa Muktom u sobi, jako je uzbuđen. Zahvaljuje joj što mu je dala tako dobre vesti. I ona je presrećna. Višnu s radošću razmišlja kako će njihovo dete imati ljubav oba roditelja, a ne kao on koji je bio siroče. Želi devojčicu, a Mukta dečaka. On joj predlaže da onda dobiju blizance, jednog dečaka i jednu devojčicu i problem je rešen. Mukta se smeje i slaže. Grle se. Ratore je taman uleteo u sobu kad ih je video tako pa se okrenuo nazad u krug i stao da kuca. Par se nasmeje i razdvoji. Ratore sedne do Mukte, presrećan je, grli je. Kaže joj da ga je njena nana prepala, nije mu objasnila o čemu se radi i on je doleteo kao bez duše sa Miti. Ona se smeši, kaže da joj je drago što je bio kod Miti. Ponosna je na njega. Ratore joj kaže da sve zaboravi kao da je ružan san. Dolazi Tapu koja ih prekida, kaže Ratoreu da loša vremena ne mogu zadugo biti deo njegovog života, ona mu je uvek donosila sreću. Donela im je svima sok od manga. Mukta se prenemaže, kaže da bi ona sok od limete. Tapu je zadirkuje da mnogo gleda filmove pa sad izvoljeva. Ona će se lično brinuti o njenoj ishrani. Pruža im sokove. Oni se kucnu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site