Miti i Akaš zatiču Višnua sa Kađri!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 366.ep.) 28.04.2014. – Miti i Akaš zatiču Višnua sa Kađri!

By  | 
Miti se raspituje za Kađri kod mharaninog čoveka

Miti se raspituje za Kađri kod Maharaninog čoveka

Višnu počne da prati Juvrađa. Opet se oseća čudno. Pogleda unaokolo i zapita se gde je on to došao. Pomisli da treba da ode. Juvrađ se neprijatno iznenadi kad sa izvesne distance primeti da se Višnu vraća nazad. Signalizira svom čoveku da uradi nešto.

Akašu inspektor govori da rade na njegovoj prijavi. On je, međutim, nezadovoljan inspektorovim odgovorom i prebacuje mu da se ne posvećuju dovoljno slučaju. Inspektor ga grdi da im je dao malo informacija, nije čak ni doneo sliku svoje snaje. Akaš odgovori da će otići kući i poslati im sliku faksom. Ali, neka ne budu nehatni u vezi tog slučaja, u pitanju je član porodice. Inspektor se slaže. Akaš kreće kući.

Miti sretne jednog od Maharaninih radnika i pokaže mu Kađriinu sliku. Pita za nju. On se šokira kad vidi o kome se radi. Pristaje da odvede Miti kod Kađri, neka pođe s njim. Odvešće je do njene sobe, ali neka ne razgleda unaokolo i neka bude tiha. Miti pristaje. Kađri sedi u sobi.

Akaš bezuspešno pokušava da dobije Miti. Na kraju nazove na fiksni. Zgrane se kad od Ekadiš čuje da je Miti već otišla i ponela sa sobom Kađriinu sliku. On ne otkriva ništa Ekadiš, kaže da će je zvati kasnije. Zabrinut je za Miti, otišla je a da mu nije rekla, plus nije svesna šta se sve može desiti.

Dve “kraljice noći” odmeravaju Višnua i zaustavljaju ga. Jedna ga drži za ruku i mazi po obrazu. On pokušava da se izvuče. Miti prolazi iza njegovih leđa sa Maharaninim čovekom. Višnu se taman okrene i krene kad mu pogled na Miti zakloni Juvrađov čovek. On podseti Višnua da je došao kako bi se video s nekim. Višnu je iznenađen otkud taj čovek ima tu informaciju. Zbunjen je. Pita se u sebi da li da pođe s njim, ali eto, on zna zbog čega je on tu. A on je ionako sve zaboravio. Pođe s tim čovekom.
Juvrađ je zadovoljan što mu plan pali: “Muku Nuku će zauvek pamtiti ovaj dan! Ti si tako idealan čovek! Sve sam isplanirao da ti večeras uništim reputaciju!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno