Miti i Akaš zatiču Višnua sa Kađri!

Indijske Serije

Odbačena (1 366.ep.) 28.04.2014. – Miti i Akaš zatiču Višnua sa Kađri!

By  | 
Akaš je pronašao Miti

Akaš je pronašao Miti

Akašev novčanik ispadne pred devojčicu koju je Miti pomazila i kojoj se osmehnula. Ona podigne novčanik i ugleda sliku. kaže Akašu da ju je videla, pokaže mu kuda je otišla. Akaš joj se zahvali. Obazrivo dođe do vrata sobe u kojoj je Miti. Ona lupa i moli da je puste. On uspe da otvori vrata. Ugledaju jedno drugo. Akaš uleti unutra i njih dvoje se jako zagrle. Ide njihova pesma. Oboma im je laknulo što su se našli. On je kori što ga nije slušala. Ona mu se izvinjava. Kaže mu da je Kađri tu i priča o čoveku koji ju je zaključao. On joj kaže da će zajedno naći Kađri, ali ne sme se ni na sekund odvajati od njega. Jer, ako je izgubi tu, više nikad je neće moći pronaći, koliko god se trudio. Ona obećava da se neće odvajati. Akaš izlazi iz sobe i proverava da ne vreba opasnost.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Višnu tera Kađri da pođe s njim. Ona mu govori da su tu ljudi jako opasni. Višnu odgovara da ne može da je ostavi tu tek tako kad je ona Akaševa snaja. Stavlja novčanik u džep i krene.

Akaš kaže Miti da može da izađe, vazduh je čist. Baci pogled na gornji sprat i ugleda Višnua na vratima (zove Kađri da pođe s njim). Ne može da veruje. Miti takođe. Krenu na sprat kako bi saznali šta Višnu radi tu. Za to vreme, Višnu se vraća unutra, u sobu. Pita Kađri šta je bilo, zove je da pođe. Ona odbija, ne želi njegovu pomoć. On insistira, vuče je za ruku, ona se otima. Neko ih krišom snima telefonom. Akaš i Miti ugledaju Višnua kako vuče Kađri i tera je da pođe s njim i ne mogu da veruju. Akaš ne može to više da podnese, uleti u sobu i besno dohvati Višnua za okovratnik. Kađri je u šoku. Višnu pokuša da objasni, ali je Akaš isuviše besan i ne sluša ga. Miti pokušava da ga skloni, ali je Akaš gurne i potom izubija Višnua. Neko ih sve vreme slika. Kađri ugleda Maharani sa svojim ljudima. Vikne Akašu da moraju da idu. Akaš kaže njoj i Miti da beže, krene i on. Maharani je besan što Kađri i Miti beže i šalje svoje ljude da ih uhvate.
Višnu leži na podu sav izubijan. U sobu ulazi Juvrađ. Višnu se iznenadi. Juvrađ ga uslika. U ruci nosi drvenu palicu. Tresne Višnua palicom po glavi, na mesto gde ga je okrznuo metak. Njemu ide krv, polusvestan je. Juvrađ je vrlo zadovoljan jer je priča postala još zanimljivija, ubio je tri muve jednim udarcem. Akaša, Miti i Višnua Kašijapa. Dobro odrađen posao. Bravo za njega. Mahne Višnuu i ode. Višnu gubi svest. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site