Višnua skidaju sa aparata!

Indijske Serije

Odbačena (1 395.ep.) 06.06.2014. – Višnua skidaju sa aparata!

By  | 
Godinu dana u srećnom braku...

Godinu dana u srećnom braku…

Akaš i Miti plešu

Akaš i Miti plešu

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Akaš i Miti

Akaš i Miti

Doktor proverava papire koje je donela Nani. Kaže kako je pacijentova žena potpisala, nije mislio da će pristati na to. Nani hvali Muktu. Kaže kako je ona dovoljno zrela da bi razmišljala logično. Bolje je da oslobode Višnua patnje. Doda da je Mukta pažljivo pročitala šta tu piše i potpisala nakon mnogo razmišljanja. Bila je jako hrabra. Sada je na njima da odluče. Doktor potvrdi.

Akaš pruža ruku ka Miti i ona je prihvati. Plešu. Đogi poziva Divju na ples, ali ona odbija. Tapu i Ratore se drže za ruke, posmatraju Miti i Akaša s ljubavlju. Mukta se seti plesa sa Višnuom. Tužna je. Pesma se završava i opet svi aplaudiraju.

Doktor kaže med.sestri da skine Višnua s aparata jer će ga prebaciti u drugu sobu. Nani odlazi. Okrene se da pogleda Višnua po poslednji put: “Radim ovo za dobrobit tvoje Mukte i njene bebe. Važno je.”
Odlazi odatle.

Ekadiš pita Tapu gde je Nani. Dolazi Nani, priđe njima dvema. Ekadiš je pita šta je bilo, menja face poput lopova. Nani se smeje. Tapu je pita kako joj je prijateljica. Ova odgovori da je dobro.

Mukta dodiruje svoj sat. Miti ga primeti pa kaže da je baš lep. Mukta joj otkrije značaj tog sata. Međutim, shvati da je stao i šokira se. Miti je pita šta je bilo, ova joj kaže. Paniči. Pita se šta ako je Višnuov život u opasnosti. Nani je malo dalje i čuje je. Ode. Mukta protrese sat ne bi li počeo da radi. Sat počne da radi i Mukti lakne. Ona kaže Miti da, dokle god taj sat radi, Višnuovo srce kuca. Miti je uverava da je Višnu dobro. Mukta s osmehom pogleda sat i shvati da je on opet prestao da radi. Osmeh joj nestane s lica, opet se uspaniči, pokušava da ga natera da radi, ali bezuspešno. Ona hoće da odmah ode u bolnicu. Miti želi da pođe s njom, ali joj Mukta kaže da ostane tu. Nani je čula to i zabrine se. Mukta kreće. Miti se moli da je sve u redu sa Višnuom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  16 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site