Porodica ne veruje u Mitinu priču!

Indijske Serije

Odbačena (1 455.ep.) 29.08.2014. – Porodica ne veruje u Mitinu priču!

By  | 

download (2)
Svi se skupe u hol, sem, naravno, Ašfaga i Sabe. Asgar takođe siđe, pravi se blesav, miran je. Miti svima otkrije da je Asgar ubica i terorista. Svi su u šoku, ali niko nije spreman da joj poveruje. Mumtaz je ljutito upozorava da slučajno ne kaže i jednu više reč protiv njenog sina, neće to tolerisati.
Asgar priđe majci i zagrli je, smiruje je: “Bes će uticati na tvoje zdravlje! Ti veruješ svom sinu, zar ne? Trebalo bi da je saslušamo jednom! Napred, Miti, reci mojoj porodici to što ne znaju!”
Miti im pokaže Asgarovu i Fidinu fotografiju s venčanja. Svi se zgranu. Zubeida uzme sliku, gleda je. Potom je daje Mumtaz, a ona potom Rizviju. Oni traže objašnjenje od Asgara. Asgar odgovori da će objasniti nakon što Miti završi šta ima. Zna da nije počinio nikakav zločin. Miti im kaže da je na fotografiji Fida, njegova žena. Priča kako je upoznala Fidu u vozu za Đamu.
Nastavi: “On je od nje napravio fidayin! Nazovite to što sam preživela tu eksploziju slučajnošću ili čudom, ali dospela sam u kuću onoga ko je tu eksploziju i izazvao!”
Asgar se nasmeje njenoj “priči”: “Ne razumem kako nalaziš da sam ja krivac kad smo ti ja i moja porodica uvek pomagali!”
Rizvi i dalje želi objašnjenje u vezi fotografije.
Asgar odgovori da je ta slika lažna: “Takve stvari se lako mogu fotošopirati! Daj mi 10 minuta i napraviću ti sliku gde će izgledati kao da je ona (Miti) tvoja žena! Ne znam zašto pokušava da ukalja moju sliku pred članovima porodice!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  175 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site