Porodica ne veruje u Mitinu priču!

Indijske Serije

Odbačena (1 455.ep.) 29.08.2014. – Porodica ne veruje u Mitinu priču!

By  | 

download

Miti: “Ti si ga ubio?”
Asgar krene prema njoj, pa se ona kreće unazad i stigne do zida. On joj prizna kako je rođenim rukama ubio Halida jer je saznao sve sa tog čipa. Pita je želi li i ona da vidi šta je na tom čipu.
Miti ne može da veruje da Asgar može biti tako odvratan: “Ti si patetično ljudsko biće! Bila sam u pravu! Šta će tvoja žena i roditelji misliti o tebi kad saznaju istinu?! Hoće li moći to da podnesu? Nema svrhe pričati sa tobom jer si besraman! Ućutkao si brata Halida, ali ja neću ćutati jer sam ćerka Iće Vir Sing Bundele! One žene koja je rođenog sina poslala u zatvor na 14 godina (14?? – otkud sad pa 14?? jesam li nešto propustila??- prim.prev.) zbog istine! (Asgar ne deluje impresionirano.) Tvoja igra je gotova, gdine Asgar Rizvi! Rećiću istinu o tebi svima! Sve je gotovo!”
Ona krene, ali je Asgar dograbi za ruku, pritisne o zid i stavi ruku na usta. Miti uspe da dograbi vaznu i njome udari Asgara po glavi. Ovaj je pusti i uhvati se za glavu, što Miti iskoristi da pobegne iz sobe.
Ona strči niz stepenice: “Ammi (mama)! Abbu (tata)!”
(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  175 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site