Nandini ubija Kanu!

Indijske Serije

Odbačena (1 544.ep.) 9.01.2015. – Nandini ubija Kanu!

By  | 

capture-20150109-233928 capture-20150109-234131 capture-20150109-234249 capture-20150109-234347
On potom udari Kanu. Nandini se vrati i vidi da Akaš lema Kanu koji padne na zemlju. Akaš se okrene da ode, ne znajući da je Kana uperio pištolj u njega. On se okrene i šokira kad vidi pištolj u Kaninim rukama. Nandini vikne Akaša. Kana zapuca. Akaš se savije da izbegne metke, dok Kana nastavi da puca i dalje.
Nandini ljutito udari Kanu velikim kamenom po glavi: “Ti li ćeš da ubiješ Akaša?!”
Akaš je šokiran.
Nandini opet raspali Kanu po glavi: “Ti ćeš od moje ćerke siroče da napraviš?!”
Akaš joj vikne da prestane da udara Kanu, ali uzalud. Kana umire. Akaš nekako zaustavi Nandini. Proveri Kanin puls i shvati da je ovaj mrtav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti izađe iz Ranine sobe, pogleda po hodniku ne bi li ugledala Akaša i Nandini. Pita se zato ih još nema. Krene dalje. Dođe med.sestra i obavesti je da se Akaš napolju tuče s nekim. Miti je šokirana, pita sa kim. Sestra nema pojma. Kaže da je i gđa (Nandini) koja je bila s njima takođe napolju. Policija samo što nije stigla. Miti pojuri napolje iako je u bolovima. Ona se šokira kad ugleda Kanu u lokvi krvi. Policija izjavi da je mrtav. Miti pogleda Nandini. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

401 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *