Odbacena 10.05.2013. - Turske-Serije.Net

Odbačena

Odbacena 10.05.2013.

By  | 

Akash dovede Miti do Banjarija, pozove onu istu staricu. On joj prica sta se desilo i moli je da ucini nesto i spase Miti. Ona mu kaze da ne brine, imaju nekoga ko zna kako da izvadi otrov, zove tu osobu. Ostali uznemireni gledaju kako Akash pokusava da osvesti Miti i govori da nece dopustiti da joj se bilo sta dogodi. 

 

 

Ekadish je na balkonu, dolazi Gomti koja joj kaze da zna da ocekuje Akashev povratak, ali ona (Gomti) sumnja da ce se on vratiti. Kaze i da je trebalo da posalju Nirbhayja da obavi zadatak jer se Akash zaljubio u Miti. Ekadish kaze da ona veruje sinu, sigurno mu se pokvario auto. Gomti nastavlja kako svi znaju da on gaji osecanja prema Miti i nece biti u stanju da je ubije. Ljubav je jaca od rodbinskih veza. Oseca da je on otisao u Mumbaj sa njom. Ovo toliko razbesni E. da podigne Gomti i gurna je sa balkona, ali je uhvati za ruku i drzi da visi. Gomti je prenerazena i vice, E. je gleda puna besa. Na kraju je podigne nazad. Gomti je u potpunom shoku, potresena je i pita sestru sta bi bilo da se povredila. E. joj kaze da je ona (Gomti) nije pitala zasto ju je spasila, uradila je to zato sto joj je ona sestra, a da je na njenom (Gomtinom) mestu bio neko drugi, zna sta bi ucinila. Kaze joj i da je A. njen sin i on ne bi uradio nista sto bi je postidelo, i to ne sme zaboraviti. Gomti uplasena klimne glavom. E. joj kaze da ocisti A. sobu i ukloni bilo kakvo secanje na Miti, kako ne bi razmisljao o njoj. Naredi joj i da skuva A. omiljena jela, jer zeli da ga velicanstveno doceka. Gomti klimne glavom i zurno odlazi. E. ljutito vikne: “Nemoj da spustam glavu. Slusas me, zar ne?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akash i dalje pokusava da probudi Miti, stize vidar. On proverava puls i zenice Miti, pocinje da mesa trave. On mesavinu mesa sa vodom, daje je Miti da pije i ispljune. Akash je s ljubavlju drzi za ruku: “Molim te, Boze, daj mi priliku da je bezbednu posaljem njenoj porodici! Nadam se da pre nego sto to ucinim nece niko doci ovde da me trazi!” 

Surbhi gleda Maminu sliku i obraca joj se: “Kada ces me pozvati nazad? Svi mi nedostajete!”

Ulazi Kanha, Surbhi slucajno ispusti sliku. Pre nego sto on uspe bilo sta da vidi, ona uzima Mitinu sliku sa vencanja. Kanha je uhvati za ramena, ona je napeta. On je pita da li joj nedostaje Miti, Surbhi klimne glavom, kaze da ne zna ko ju je urekao. Pokazuje na Akasha i kaze da on deluje tako nevino, niko ne bi mogao da pretpostavi da je prevarant. Kanha se slaze, kaze da je i Damini isto pomislila.

Surbhi se pravi da brine za Miti: “Ne znam gde je mogao da je sakrije. Ne mogu ni da spavam koliko sam zabrinuta za nju!” Ona mu kaze da se odmori i koristi njegovu nepaznju da pomeri sliku. Kanha joj kaze da se ona mora brinuti o sebi jer su sve obaveze oko kuce sada pale na nju. On je uhvati za ruku i kaze joj da je voli. Ona se potrudi da se nasmesi.

Akash luta unaokolo i sedne da se pomoli videvsi idol: “Boze, znam da sam sve vreme lagao Miti. Znam da sam napravio veliku dramu. Priznajem svoje grehe. Samo ucini da se oporavi, obecavam da cu je osloboditi! Jednom kad se probudi poslacu je vrlo daleko od mene, tamo gde cak ni moja senka ne moze da je dotakne. Preklinjem te da spases moju Miti!”

Gomti kaze Pavitri da je E. naredila da se sprema A. omiljena hrana, Pavitra joj kaze da ce morati da ide u nabavku. Gomti daje instrukcije Kajri da sredi A. sobu. Ona klimne glavom, zamisljena je.

Tapu pokazuje Ratoreu postere koje je Vir napravio, da traze Miti, kaze da su ih svuda polepili. Damini dodaje da su i u novine stavili.

Ratoreu se ovo ne svidja: “Ovo nije dobar plan. Nije trebalo da to uradite. Nema je danima, zasto i gde je, to ne znamo. Oni su vrlo pametni kriminalci. Ako vide ovo, bice upozoreni. To je razlog zasto to nisam ranije uradio. Ne bi trebalo da rizikujemo.”

Vir je nezadovoljan: “Ne moras mi nista sugerisati. Vi ste svi uradili sta ste hteli. Sada molim vas, ostanite po strani. Moja cerka je poslednji dar moje zene. Nacicu je i na kraj sveta!” On izleti napolje. Tapu pokusa da ga zaustavi, ali uzalud. Damini je zabrinuta zbog Virove reakcije. Tapu kaze Ratoreu da se ne ljuti na Vira jer je uznemiren sto ne moze da nadje Miti. Ipak je on otac, i niko bolje od njih ne moze razumeti njegovu patnju. Ratore joj kaze da ga razume i da je to jedini razlog zasto cuti. Tapu kaze da ce sve biti u redu kada se Miti vrati. Ratore je pita kako da im svima objasni da je on dao obecanje i da ga nece pogaziti, nece odustati.

Akash naidje na neku decu koja ga pitaju kako je Miti. On se savije i kaze da je dobila lek, morace da sacekaju neko vreme. Kaze da je cuo da Bog slusa decu i moli ih da se pomole da se Miti brzo oporavi.

Jedna od devojcica mu kaze da ne place: “Bog nas ne baca u reku da bi potonuli. On to radi da bi nam procistio um, dusu i telo od grehova koje smo pocinili.” Akash grli tu devojcicu i place.

Kajri kupi Mitine stvari, uzima njenu sliku i obraca joj se: “Nadam se da si dobro. Nadam se da se Akasheva ljubav prema tebi uvecala. Samo se za to molim Bogu!” Ona obrise suze i vrati se poslu. Nadje Mitinu adresu i broj telefona, pa se obraduje. Seti se Pavitrinih reci da moraju u nabavku i pomisli kako mora pronaci nacin da i ona podje sa njom.

 

U sledecoj: Tapu se javlja na telefon. Kajri je pita da li je Miti stigla kuci. U medjuvremenu, Surbhi podize drugi telefon kako bi cula sa kim prica Tapu. Tapu pita ko je to, pa joj se Kajri predstavi. Ona je pita koja Kajri. Ova joj odgovori da nije vreme da prica o tome, samo je htela da im kaze da je Mitin zivot u opasnosti i da je nekako spasu. Prikazuju Surbhi kako sve slusa.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *