Čakor vidi svoju Sanvi u Anđor, Kešu preti Anđor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1125. epizoda – Čakor vidi svoju Sanvi u Anđor, Kešu preti Anđor!

By  | 

Guman joj kaže da ga oslobodi odavde što pre. Imli ga pita da li je smatra ludom. Guman veli da će otkriti svima njena zlodela. On počne da se smeje. Imli veli da su već pričali o partnerstvu. Ona ima sjajan plan – spojila je Anđor i Čakor, a sada će ih rastaviti.
Anđor jede. Pita Kešua i Sugnu za još hrane. Kešu joj kaže da će jesti još svaki dan, ali samo ako povuče tužbu protiv Gumana. Preti joj. Anđor se naljuti i odbija da jede. Govori da je ova hrana kao novac, neće je jesti i neće lagati, obećala je Čakor da neće lagati, Guman se puno ogrešio o nju. Kešu poče da se smeje i ucenjuje je. On joj kaže da je pretukao Sugnu, prebiće je ponovo ako ga ona (Anđor) ne bude slušala. Anđor se zabrine i uplaši. Kešu je pita hoće li povući tužbu.
Čakor govori da je videla istinu u očima te devojčice (Anđor), ona se ne plaši ničega.
Anđor sklapa ruke i gleda mesec: ,,Bože, pomozi mi. Obećala sam Čakor. Mamin (Sugnin) život je u opasnosti. Šta treba da učinim?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Anđor slaže da je Guman nije oteo, bila je primorana od strane Čakor da podnese tu prijavu. Čakor je u šoku i ošamari je. Kaže joj da nikada neće biti kao njena Sanvi. Policija dolazi i hapsi je.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site