Oluja (La Tempestad) - 91. epizoda

Meksicke serije

Oluja (La Tempestad) – 91. epizoda

By  | 


Oluja (La Tempestad) – 91. epizoda

Komandant Robles kaže Damjanu da bi ga Valdivija i Lara ubili da nije stigao na vreme i da su mu slomili rebra. Damjan ga vodi u bolnicu.
Ursula ljutito pita Zuli šta radi kod Ernana, na šta ona odgovara da su ona i Ernan imali nezaboravnu vezu i da su je obnovili pre nekoliko dana, ali Ursula odlučno odgovara da će morati da se zadovolji uspomenama jer su sada ona i Ernan u vezi.
Mersedes pokušava da ubedi Magdalenu u njenu majčinsku ljubav i govori joj da je njen prezir boli. Magdalena jasno daje do znanja da joj ne veruje. Mersedes se poverava Ektoru da neće odustati od Magdalene koliko god je puta odbila.
U suzama, Jasmin govori Kandi da ju je Lasaro prevario sa nekom drugom. Kandi joj savetuje da sluša Lasara jer je on ne bi prevario da je znao šta radi.
Damjan kaže Lasaru da je pogrešio što je prevario ženu, a ovaj mu plačući kaže da to nije namerno uradio, da se ničega ne seća i da ima osećaj da su ga drogirali. Damjan ga uverava da pod dejstvom droge može da uradi najgore gluposti, kao što je to on uradio sa Estersitom i to je zakomplikovalo njegov odnos sa Marinom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site