Omer - 22. epizoda - 2. sezona!

Ömer/ Omer

Omer – 22. epizoda – 2. sezona!

By  | 

Omer – 22. epizoda – 2. sezona!

Nesposoban da spriječi Haluka da odvede Gamze i Tunu u Ameriku, Omer rizikuje da izgubi svaku vezu sa životom. To što nije čuo nikakve vijesti od Gamze od dana kada je otišla čini njegovu muku još većom.

Resat, koji je veoma zabrinut za Omerovu situaciju, takođe je slomljen zbog velikih dugova koje stvaraju bolnički troškovi Nezahat.

Okrećući novi list, Nisa i Hakan započinju novi posao u domu imućne porodice i nađu se u beskrajnim problemima porodice za koju rade. Emine i Jaman, koji pokušavaju da održe svoju vezu u teškim uslovima, pokušavaju da pronađu načine da se ponovo spoje.

Vicdan, koja se upravo doselila u komšiluk sa svojom kćerkom, počinje mijenjati ravnotežu u svačijim životima. Ovaj gost iznenada izlazi iz prošlosti i dovodi do sukoba Tahira i Omera.

Osjećajući ljutnju i krivicu zbog Gamzinog odsustva, Omer pokušava pronaći utjehu u alkoholu, ali neće biti lako sakriti ovu tajnu od svih. Jako pati za Gamze, a Tahir ga optuži pred svima što ide kod Vicdan govoreći da se u toj kući muškarci samo smjenjuju. Omer se odao poročnom životu i utapa tugu u alkoholu, a Resat sve bespomoćno posmatra. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode možete naći OVDE 

Dio epizode možete pogledati OVDE

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *