Oproštajno pismo - 3. epizoda!

Turske Serije

Oproštajno pismo – 3. epizoda!

By  | 

Mehmet uhvati Asli za ruku koja napušta svoj dom i ostavlja pismo za sobom te je dovodi svojoj kući. Uslijedi šok za njegovu porodicu. Alanur nema namjeru da odustane. Kako bi vratila kćerku spremna je na razne korake, ali dobija neočekivanu reakciju od Asli. Mehmet i Asli počinju pripreme za vjenčanje, Ziya dolazi u galeriju da pozove Alanur. Iako je svrha sastanka zvanična, njih dvoje su svjesni da se vatra između njih godinama nije ugasila. Asli ima nesuglasice sa Seher oko biranja vjenčanjce, Hatidže igra na svoj posljednji adut da spriječi ovaj brak. Iako niko ne sumnja da Seher tako lako prihvata Asli, njen svaki potez je isplaniran i proračunat. Asli je nesvjesno uključena u njen plan da se riješi Alanur.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site