Optužena - Uvod u seriju!

Libanonske serije

Optužena – Uvod u seriju!

By  | 

Optužena – Uvod u seriju!

Оvo je serija Philipa Asmara koja je snimana za Ramazan, a u glavnoj ulozi je popularna pevačica Myriam Fares.

Radnja se odvija u jednom malom ruralnom selu u Libanonu gde živi lepa, šarmanta, mlada devojka sa svojom majkom, mladjom sestrom i dva brata. Reem je izgubila oca još kao dete i morala je da radi kako bi izdržavala porodicu.

Reem je odrasla sa dve devojke koje je smatrala za svoje sestre, Souhom i May.Tri devojke su zajedno odrasle i zajedno rade u krojačkoj firmi.Jednoga dana u fabrici stiže Libanonac Ihsan koji traži mlade devojke za rad u firmi tekstila koje će povesti sa sobom u Egipat.On izabira Reem, Souhom i May da krenu sa njim. Tri devojke su jako naivne i nikada nikom nisu načinile zlo i tamo ih ne čeka sjajna budućnost. Reem završi u zatvoru pod optužbom prostitucije. Advokat Kamil uspe je osloboditi i njih se dvoje venčaju. Uskoro Kamil umire i Reem nasleđuje njegovo bogatstvo. Reem odlučuje da se osveti ljudima koji su ju kindapovali.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *