Paramparca 94. epizoda 2. deo,Ozan odbija da proda deonice!

Turske Serije

Paramparca 94. epizoda 2. deo,Ozan odbija da proda deonice!

By  | 

Paramparca 94. epizoda 2. deo,Ozan odbija da proda deonice!

Damir pita Ozkana da mu proda deonice ERG holdinga.Damir mu kaže da je sada pravo vreme da donese odluku, da li će živeti kao Džihanov sinčić ili kao vlasnik jedne imperije Ozan Gurpinar.Damir se zahvaljuje Ozanu što je prihvatio njegov poziv i kaže da je ubedjen da će doneti najispravniju odluku.

Ozan dolazi u vilu i govori Džihanu i Dilari da neće prodati svoje deonice.Džihan i Dilara pokušavaju da ga ubede da ne posluje sa Damirom, ali uzalud.Džihan se nalazi sa Rahmijem i Ozkanom u Ozanovom stanu.Tu je i Jildrime.On ih obaveštava da je sada Ozan partner sa mafijom i da ne želi njemu ( Džihanu ) da proda svoje deonice.

Doktor govori Džansu da mora ići na operaciju ako želi da se izleči, ali da će pre toga pokušati sa lekovima koje joj je sada prepisao.Nakon što Džansu ode do toaleta, doktor kaže Džihanu da u predstojećem perodu ne postoji mogućnost za operaciju.
Damir odvodi Hazal kod Jade koja mu jako znači.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *