Pardes - Nena vidi Amita sa drugom devojkom!

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (04. ep.) 10.11.2016. – Nena vidi Amita sa drugom devojkom!

By  | 

Nije napravio nijednu grešku. Pem veli da je to neko drugi uradio, neko ko je znao sve detalje. Govori mu o Ragavovom signaliziranju Viru. Mora naučiti Ragava lekciju.
Vir govori Ragavu da je on stvoren za posao a on (Vir) za odmor. Balrađ i on su uradili sav posao. Ragav govori da mu je to dužnost. Vir veli da je Dadi srećna zbog njega. Ragav mu odgovori da je on Dadin naslednik i da ga ona voli. Kada bude još više radio, Dadi će biti presrećna a samim tim i on. Vir ga nazove savršenim. Pita Ragava da postane Deda Mraz i deli svima sreću. Misli o drugima a on (Vir) misli o sebi. Neko je sebičan a neko misli o svima. Misli da je on savršen.
Nena radi sav posao. Čančal je pita da napravi jelo. Nena pravi. Ona zove Amita i pita ga da dođe na ručak. On govori da nije došao na odmor, ima posao. Ona veli da će se moliti i pita ga da dođe na samo 10 minuta. On je pita da se vide u kafiću. Nena se složi. Ona dobije poziv od majke. Majka je pita zašto je zabrinuta. Nena govori da joj nedostaje. Doda kako je sneg bio prelep juče. Majka se smeje i pita je kako je, da li joj je Čančal rekla nešto?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site