Nena planira da uzme novac od Kurane!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Pardes Mein Hai Mera Dil (137. ep.) 16.05.2017. – Nena planira da uzme novac od Kurane!

By  | 

Nena ga pita da ode, nije njegova služava. Kurana pita šta se desilo sa njom, da li da priča sa panditom. Zinu pita Nenu da ne brine, uspeće. Dilrađ pita Zinu da ne rastužuje Nenu. Izvini se i veli da je Rihan srećan a treba biti kažnjen. Nena pita da joj pomognu.

Kurana se vidi sa panditom i govori da ne veruje u duhove. Pandit: “Sve je moguće. Idi kod doktora po savet ako ne veruješ.” Kurana: “Došao sam da pitam misleći da tu ima logike. Samo si mi potrošio vreme.” Pandit: “Ima mnogo stvari koje ne mogu biti objašnjene. Možeš uraditi mali posao za njeno dobro.” Daje mu limun. Kurana pita šta da radi. Pandit veli da to nije običan limun, neka ga stavi tamo gde mu je žena. Ako limun pocrni onda ima duha u kući. Kurana ode. Arman nastavlja kako mu se sviđa auto, uzeće ga. Dilrađ i Zinu dolaze prerušene. Prave video. Arman priča sa njima. Zinu govori da on krije novac. Arman negira, neka pričaju sa njegovim starijim bratom. Zinu veli da će ga uhapsiti. Uzimaju novac od njega i pitaju da ih podmiti. Snimaju ga.

Kurana misli da sakrije limun od Nene. Nena dolazi i pita da li je izgubio nešto. Ovaj Negira. Nena ga pita da uzme i on piće. Kurana je zaustavi i pita kako može da pije kada treba da hrani bebu. Duh odlazi iz njenog tela. Ona ga pita šta radi, venčali su se samo zbog bebe. On je pita da li je poludela. Nena: “Da li si mi davao vino? Hranim bebu. Kako možeš to da uradiš?” Kurana je zbunjen. Nena ode da se presvuče. Kurana stavlja limun ispod jastuka.

Najava: Nena čita novosti o naplati poreza u Kuraninoj firmi. On je šokiran.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno